![]() |
|
Sprint Booster |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Kasım 2010 Saat 23:58 |
Sprint Booster takan , kullanan varmı arkadaşlar? Kullananlar düşüncelerini yazabilirmi lütfen?
http://www.btgmaslak.com/urunlerimiz/sprintbooster Linkteki ürün. |
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
106 olurmu acaba
![]() |
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
Sinan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 31 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2009 Konum: Beyoglu/IST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 460 |
2003 model ve üstü diyo gerci :)
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
merak ettiğim bi ürün kullanan görmedim ama bu video bayağı ilgimi çekti
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
aynı ürün zaten :) |
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aracında gaz teli olmıyanlar için yni bizler için bu ürün :D
o bosluğu alıyormuş duyduğuma göre ve tepkileri hızlandırıyor yani |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bayağı ilginç bir ürün eğer kullanıcı yorumu olursa ve olumlu ise düşünülebilir.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
ayrıca ürünün fiyatı nedir acaba?
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
fiyat konusunda bilgisi olan varmı
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
350de az para değil yavvv |
|
![]() |
|
350 tl
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
sankı bu ıste bıraz abartma var gıbı. vıdeoda orjınal durum ıcın gosterılen hız muthıs dusuk gıbı gelıyor bana. esasında boyle bırseyıde denemedım ama sadece tahmın. yanı bır anda tam gaz yapıldıgında 2 sn surede tam gaz pozısyonuna gecıyor gıbı gorunuyor. bence bu durum boyle olmasa gerek. esasında bu denenebılırde. bırılerı bunu denesın. hortumu kelebegın ordan sokup motoru calıstırın. ıcerden bırısıde pat dıye tam gaz yapsın acılma hızını sızde gormus olursunuz... kelebegın bu hızı araca gore degısecegını dusunuyorum. gecenlerde bır abımız mıtsubıshının daha yenı cıkardıgı bır arac almıs. nıssan qashqaı ye benzer bır arac. ısmınıde hatırlamıyorum ama aracı bıraz kullandım test ettım. motoru o kadar guzelkı zehır gıbı gaz yıyor. gaz tepkısı muthıs calısmasını sesını ben cok begendım. mesela o araca boyle bır parcaya asla gerek olmaz. cunku cok hızlı devırlenıyor. benım kendı aracım tellı olmasına ragmen ondan cok daha yavas :))
|
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
kimse sprint booster kulanmıyor mu? deneyen yok mu?
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
Valla jetta ya uygulansa fena olmz yani :D dip gaz yapıosun anca kaldırıyor totosunu yerden :D
|
|
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|
![]() |
|
inceyasar ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2011 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 171 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inceyasar
bizim 1.4 hdi 307 lerde gaz tepkisi çok sakin araçlar ondan dolayı aklıma yatmıyor değil ama kimse kullanmıyor galiba kullananlardan yorumlar alsaydık iyi olurdu
|
|
2004 307 1.4HDI
|
|
![]() |
|
I Love My Pug ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Haziran - 1985 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1076 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı I Love My Pug
Focusta kullanan birini tanıyorum gayet memnundu arkaşlar..
|
|
306 GTI - 2.0LT 200 HP
"Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e" Daniel Dumoulin 0507 750 39 37 |
|
![]() |
|
MaximuS ![]() 1. Vites ![]() 15 - Şubat - 1983 Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 394 |
bayılıyorum bu konu hortlatma olayına...
dostlarım, dün gece kafayı yedim, oturdum ne kadar forum bilgisi varsa okudum. ne kadar fabrika verisi varsa okudum. inceledim. aklıma da yatıyo aslında ama... dolar zıpladığı için şu an fiyatı 600 tl. civarında... parası bol olana ucuz, bizim gibi zor denkleştirene pahalı... düz mantık düşünürsen araçtaki normal gücün çok daha kısa sürede elde edilmesi olay... ama drag severler için, ya da hızlı kalkmayı alışkanlık haline getirenler için baya güzel bi alete benziyo.
var mı yorumlarınız...???
|
|
![]() |
|
oguz6578 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 30 - Kasım - 1988 Kayıt Tarihi: 24 Şubat 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 119 |
geçenlerde bende araştırıken görmüştüm forumlarda dolaşırken..... videoları fln izledim..... yabancı sitelere baktım fiyat değişmiyor :))) ufacık bi çip parçasının bu kdar pahalı olmaması lazım yaw :)......
Ama şuda var gerçekten gazı yavaş alması delirtmiyor değil parası olan hertürlü kıyar alır .....:)
|
|
Peugeot 2005 Tiptronik 307 SW 1.6 BVA Pack
Atiker SafeFast OBD => Atiker Fast System :) Nokian Z G2 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |