|
peugeotda kampanya |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
11 aralık
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben yarın'a randevu alabildim açı oto'dan inşallah yarın akşam ben de akıcam yolda :D
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
hocam özellikle rampalrda artık korkmadan basabiliyosunuz araba öyle tepki veriyorki.sizde düşüncelerinizi yazarsanız arkadaslar dahada bilgilenir.
|
|
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
bayelektronik göralda işlemler nekadar sürdü.bende gideceğim.benim aracta bu hatayı yeni yaptı 125 binde km.hava soğukken yaptı 3,4 kez yokuşta bayılıyor.ve motor sesi dizel gibi çok ses çikarıyor umarım düzelir
|
|
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
hocam işlemler motorun ve şanzımanın tam soğuması dahil 5 saat sürüyor.hocam zaten aracın rampa çekişi çok düzeliyo.rampada gaza bastıkça hoşunuza gidiyor.benim aracım şuan saat gibi maşallah.
|
|
narkotik71
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Mart 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
işlemden sonra yağ basınç ayarı ypıldımı .deneme sürüşü veya.özel serviste basınç ayarı benimki düşük çıkmıstı .birde filtre değiştimi. teşekkürler.
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
tabiki hocam zaten yeni yazılımda atılıyor.viteslerdeki yağ basınçları yapılıyor daha sonra bilgisayar takılı olarak teste çıkılıyor.filtre değişmedi hocam.selenoid ve yağ değişti hcam
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
faruk hocam sen göraldamı yaptırmıştın işlemleri
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
hayır hocam balıkesir de yaptırdım
|
|
narkotik71
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
dışarda 550,600tl fiyat tutuyor ankarada.yağında ne olduğu belirsiz.bana lt si 22 tl sarı yağ önermişlerdi. bu fiyata servis mantıklı .randevu alıp gideceğim.
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
hocam serviste orjinal mobil kırmızı yağı litresi 17 lira.tahminimce 400 -450 tl verirsiniz
|
|
bayelektronik
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
üstelik yetkili servislerde taksit avantajıda var
|
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
otomatik şanzımanlara peugeot un zorunlu olarak konacak yağı esso atf lt 71141 dir kan kırmızı renginde. essoyu mobil bünyesine kattıgı için mobil atf lt 71141 konmalı. başka hiçbir şanzıman yağı kullanmamak lazım
|
|
|
|
narkotik71
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
onur kardeş abc den yada göraldan fiyat almışmıydın
|
|
Onur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
fiyat almadım hiçbirinden önümüzdeki hafta içi gitcem servise
|
|
|
|
narkotik71
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı narkotik71
|
pzartesi gitmeyi düşünüyorum.gelişme olursa yazarım burdan.
|
|
Onur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
iyi olur bilgileniriz sağolun
|
|
|
|
F-Eren
2. Vites 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben istanbul açı'da yaptırdım bugün 404tl tuttu toplam 6 taksit yaptılar.
yanlız ben servisten çıktım automatic gear fault hatası aldım hemen saat geçti diye geri dönemedim istanbul trafiğinde yarın bakıcam bi çaresine artık. ama viteste bi yumuşama ve hafiften yokuşta bi çekiş hissettim gibi şimdilik. dediğim gibi herhalde program atmadılar bana ondan kaynaklandı ? bakıcam artık ama sinirim bozuldu ya benim vites lambaları hiç yanıp sönmüyordu daha önce hiç olmadı servisten çıktım e5'e geldim kaç kere verdi hatayı ??? ama 400tl'ye kıyan değişsin şanzımanına iyi davransın şefkat göstermiş olur :D
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu 6 taksiti serviste mi yaptılar arkadaş nasıl fark ediyo servis servis yaa 10 taksit yapanı duydum 10 taksit yapmasalar ben neler yaptırım taksitte de aynı fiyat ama insanın çok ödemesi olunca gelen maaş la giden bellik bir anda 1000 tl vermektense 100 tl ödemeyi tercih ederim
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
onur hocam 2 servisden de fiyat alında yazın ki servis deneyimlerinden bahsedeyim görala göre abc her yönüyle çok çok çok daha iyi bu arada servisi fiyat konusunda sıkıştırın şurda şu lira burda neden böyle çünkü servisler müşteriye göre fiyat veriyor genelde buna çoğu kere şahit oldum göral evimin dibinde olmasına rağmen benim için bitmiştir bi dahada gelmem:))
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <1 23456> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |