|
Arabalarım satılık Megane II - 206 GTI |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 Saat 17:28 |
Sevgili Arkadaşlar
Sahip olduğum 2 arabamıda satıyorum . Tabi iyi bir neden için , aklınıza kötü birşey gelsin istemem . Alıcısını uzun yıllar uzmeyecek türden , seceresi belli ful servis bakımlı araçlardır . İlan detaylarına aşağıdan ulaşabilirsiniz .
İyi Günler
Burç UMUL
|
|
Forever young by my gti
|
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Hayırlısı olsun , umarım araçlar değerinde satılır sende amaçalrını gerçelkleştirirsin.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
BAHTİYAR
1. Vites 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikiside çok orjinal maşallah hayırlı satışlar
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
3rkans
2. Vites 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İkiside çok diri duruyo Maşallah hayırlı satışlar.
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
hayırlı satışlar
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
selfat8
2. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
maşallah düzgün araclar tavsiye ederim arkadaşlara
|
|
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
|
gti çok diri duruyo..hayırlı satışlar umarım değerini bilen birine gider..
|
|
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
|
Haksen016
3. Vites 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
|
evet aynen güzel araçlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar
|
|
BurçUMUL
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2009 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 295 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkeze teşekkür ederim . Sizinle ilanlarımı paylaşmamın nedeni inanın dosta gidecek türden arabalar olması . Alan arkadasın memlun kalacağı , kesinlikle pişman olmayacağı kanaatindeyim. GTİ benim MEGANE eşimin arabası . Şirket arabası kullandığımdan GTİ ın marşına ayda 3-4 kez ancak basıyorum , herşeyiyle orijinal . Full - time kapalı özel garajımda duruyor . Abartmıyorum arabam için kendime garaj yaptım : )) , ilandaki fotoğraflar garajda çekildi zaten . Herkezin gönlünce olması dileğiyle .
|
|
Forever young by my gti
|
|
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
gti süper gerçekten temizmiş.. sezgin ustaya sor yazmışsın bende orda yaptırıyorum bakımları :) en son triger değiştirmiştim sezgin ustada iyi bir ustadır. bi ara görüşelim gti leri çiftleyip foto yapalım burç satmadan :)
eğer gelecek olursan ben zaten oraya yaklınım orion KOTON ;)
|
|
BurçUMUL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
|
Forever young by my gti
|
|
BurçUMUL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Tekirdağ ' da bildiğin iyi Peugeot ustası varmı acaba ?
|
|
Forever young by my gti
|
|
tugrahan
2. Vites 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ikiside pırılpırıl maşallah
hayırlı satışlar |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar kardeşim
|
|
BurçUMUL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Herkeze teşekkür ederim . 2. el araba ilk defa satıyorum bakalım hayırlısı ....
|
|
Forever young by my gti
|
|
özbilek
1. Vites 19 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 52 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hayırlı satışlar iki araçta çok güzel.
|
|
BurçUMUL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Daha bir arayan olmadı bakalım bekleyeceğiz son durumları .....
|
|
Forever young by my gti
|
|
BurçUMUL
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Her iki arabamıda 2 gün arayla geçen hafta istediğim fiyatlara sattım . Alan hayrını eminimki görecektir . Biraz garip hissttim kendimi , zor geldi .
|
|
Forever young by my gti
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |