![]() |
|
peugeotda kampanya |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arıza verdiğinde zaten şanzuman sadece 3.vites çalışır acil modda selenoid değişimyle çözülür gibi tüm otomatik kullanıcıları aynı sorundan muzdarip zaten bence bi servise gösterin büyük ihtimalle sorununuz çözülür
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
teşekkürler yarın yıldırım'a gitmeye çalışıcam bakalım buraya yazarım teşekkürler tekrar
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
benim arabada da vites problemi var acaba nedir yaw yağıda yeni değişti serviste benimki otomatik değil çok takır tukur yapıyor özellikle 2.vites de ne yapabilirim
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
4 YAŞ VE ÜZERİ TÜM PEUGEOTLARA %25 E VARAN ÖZEL İNDİRİMLER KAMPANYADAN FAYDALANMANIZ İÇİN SON GÜN 18 ARALIK die bi msj geldi banada yetkili servisten ama bnm araç 9 yaşında şanslarına küsecekler :) |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
4yas uzerı derken 2007 den daha dusuk model demek hocam.yanı sızın arac oluyor
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu selonoid değişimi il ve servise göre fiyat farklılığı olabilirmi .
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
bugün istanbul küçükyalı yıldırım'a gittim iki elektro valf+işçilik 550 tl dediler, indirim yok mu dediğimde size özel bişeyler yapmaya çalışırız gibi saçmalamalar oldu hayır ondan bahsetmiyorum kampanya yok mu yedek parça ve işçilikte dediğimde saf saf baktı yüzüme anlayamadı dediğimi neyse bişeyler hesapladı falan 400tl dedi ve 1,5 gün aracın kalması lazım dedi, aynen uzadım oradan... bayelektronik 350 tl'ye yağ vs bir sürü işleme 350 vermiş ben iki valf + işçilik zorla 400 tl dedirtebildim anlamsız peugeot uygulamaları :( zorla volkswagen'e geçirecekler beni
|
|
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
bende onu kasdettim servis ve şehre göre farklılık gösterebiliyor maalesef uygulamaları . Aslında tarifenin eğer yetkili servis ise std. olması lazım. Bende tel.den Bursa Nilkara bir sorayım şimdi bakalım ne diyecekler. Yazarım birazdan.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Az önce telf. ile fiyat aldım valflerin tanesi 175 ytl. 350 ytl. valfler yağ değişimi +işçilik 600ytl. dediler . . %25 lik kampanyaya girip girmeyeceğinde bakarız dediler. %25 indirim yaptırsak 450 gibi bir fiyat çıkar heralde. Net bilgiyi yarın servise gidip yüz yüze konuşup alacağım.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
ne saçma sapan bir sistemi var bu peugeotun yapıyorsan adam gibi yap sonra araban kötülenmesin çok şükür benim araç 74bine dayandı daha önce hiç bir işlem görmemiş inş.bir sorun olmaz sorunsuz bir 307 sahibim ama pug forumda donanım haberde şikayet varda okuduklarımdan sonra arabada bir sorun olmasa bile hergün endişe ile biniyorum ne zaman bi arıza yapıcak die :)))peugeot firmasından çok soğudum bu kadar köklü bir firma nasıl böyle hatalar yapar son örneği 207lerin göğsün kabarması |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
307 otomatikler daha doğrusu peugeot un tüm otomatiklari için bu parçaları değişiminin eninde sonunda şart olduğu söyleniyor.
|
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
istanbul anadolu yakasında yetkili servislerle görüştüm
177 tl elektrovana x2 354tl 5 lt yağ değişimi 70tl işçilik 80tl toplamda 504tl yağda indirim yok sadece işilik ve vanada var yani 400tl tutuyor indirimde bana verilen son rakam bu arkadaşlar... göral'da nasıl 350tl oluyor anlamadım? küçükyalı yıldırım vasatın altında hizmet verdi açı'ya götürücem aracı bu gidişle...
|
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
filtrelerde varmı acaba arkadaşlar indirim gerçi olmasada ben mekanik yaptırıcam arada onlarıda değiştireyim diyorum taksit yapıcam ya :))
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Küçükyalı Yıldırımı pek önermiyorlar... |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
arkadaşlar bir durumu aydınlatmak isterim.benim faturamda elektro vanaların 2 si 300 lira indirimsiz haliyle.sanırım fark burdan kaynaklanıyor
|
|
![]() |
|
aman uzak durun benim evimin dibinde yine de gitmicem doğru üsküdar'a açı'ya giderim artık. |
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
150+kdv dediler bana yani 177kdv dahil fiyat bi yanlışlık olmasın ? |
|
Fatih Eren (1983)
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
arkadaslar selenoid valf değişimiyle arabamdan 2.gün izlenimlerim:vites değişimi mükemmel.hiç hissedilmiyor.rampalardaki çekiş daha iyi geldi bana.hiç korkmadan rampada basın gaza basabildiğiniz kadar.arabam yolda akıyor diyebilirim.darısı sizin başınıza.eğerki aracınız otomatikse bu kampanyayı kaçırmayın derim.kafadan selenoidleri değişin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
arkadaşlar bugün motor soğukken arabayı full oldurdum 5 kişyle bas rampa yukarıya
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
kampanya sonu ne zaman. |
|
1973 - Bursa |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12345 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |