![]() |
|
peugeotda kampanya |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Kasım 2010 Saat 11:35 |
11 aralık a kadar 2008 ve eski modellerde yedek parçada %25 işçilikde %20 motor yağında %25 indirim ankara göral plaza saat 22:00 e kadar açık bilginize
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
haber verdıgın ıcın sagolasın. bırcok kısının ısıne yarayacaktır...
bende bu tarz bı kampanyadan yararlanıp uygun fıyata orjınal komple egzoz almıstım cok kıyak olmustu... Düzenleyen cecoli - 22 Kasım 2010 Saat 11:41 |
|
![]() |
|
İndırm olduguna ınanmıyorum ustune koyup o sekılde fıyat dusuruyorlardır :)
|
|
![]() |
|
yok hayır o sekılde olmuyorr... surumden kazanmak ve sırkulasyonu hareketlendırmek ıcın peugeot turkıye bayıler aracılıgı ıle duzenlıyor bu ısı. |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bütün peugeot yetkili servislerinde varmı bu indirim
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
bence gayet güzel.bende selenoid valfleri değiştirtecektim.bayramdan önce aradım bayramdan sonra gel demişlerdi.inşallah fiyatta düşme olur
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
evet fiyatta düşme oluyor merak etmeyin.
bindirim üstüne indirim değil yani ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
şimdi yetkil servisi aradım ortalama %25 daha az olacak fiyat diyor.yani 500 diyorlardı.375 olacak
|
|
![]() |
|
çok iyi fiyat bence
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
bence tüm otomatik vitesli arkadaşlar bu fırsatı kaçırmasın.otomatik şanzımanın kronik sorunu olan ve yenei tip selenoid valf ile çözülen elbet birgün başınıza gelecek automatic gear fault hatasını hemen gidersin.
|
|
![]() |
|
sen yazmassan ben yazacaktım kampanyayı teşekkürler
bende bugun sipariş verdim 176 tl olan klima motoru 132 ye işçiliğide 50 den 40 a düştü 5 taksit olayı birde 2 ay ertelemesi var şuan düşünmüyordum acelem yoktu ama
şartlar uygun olunca verdim şiparişi perşembe gelirmiş işçilik ve parça fiyatı böylece yan sanayiden bile ucuza geldi taksitli olmasıda cabası
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Bu kampanya 307 bijon kapakları içinde geçerlimidir acaba... 8 tane çalınmış benden...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
zannederim yedek parçanın kutusunda peugeot yazan herşey için geçerli.mesela 307 nin boğaz kelebeği bosh onun için geçerli olmayabilir.
|
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
selonoid valflerinde arıza olduğu içinmi değiştiriyorsun , yoksa belli bir ömürlerimi var.
Az çok aslında değişme sebebini tahmin ediyorum, çünkü otomatik aracımda aracın 3.vitesde kalması kar,sport ışığının yanıp sönmesi ve automatic gear fault problemini bende yaşamış ve selonoidlerin değişmesi lazım demişlerdi. Ben ise sadece şanzuman yağını değiştirtmiştim , şu an için maşallah sorun yok sonrası ne olur bilemem bu valflerin illa değişmesimi lazım.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
hocam bende şanzıman yağını değiştirtmiştim ama 2 ay sürdü automatic gear fault hatası vermemesi.gerçi ben vermesi için elimden geleni yaptım testte.mesela hava ve motor soğukken rampa yukarı sürün.bendede sürekli vermiyor.ama yinede bu fırsatı kaçırmayacağım
|
|
![]() |
|
yağ ısısıylada alakalı bendede soğukken rampada yapıyor ya da araç dolu yüklü ilk kullanımda normal kullanımda problem yok bende bu kampanyayla değiştircem
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
bendeki durumda aynı şekilde zaten al4 şanzıman olupta auto gear fault vermemesi imkansız.bildiğim kadarıyla peugeot al4 otomatik şanzımanlardaki selenoidlerin sorununu çözmek için vagner tip selenoid diye yeni bir tipini çıkarmış.eğer araç auto gear fault u süreklilik haline getirirse bildiğim kadarıyla hidrolik blok değişiyor.benim aracımı olması için sabah soğuk motor ve rampa yukarı olması şart.15 günde 1 alıyorum bu uyarıyı servis selenoid demişti ama bende önce yağı değiştirtmiştim.ama selenoid değişim şart.normalde servis 500 demişti.sanayide 2.elinede 200 e yaparız demişlerdi.Bu indirimle 375 e peugeot yetkili servisinde yaptırmak en mantıklısı.
|
|
![]() |
|
service box dan baktım TEDARİKÇİ BORG WARNER SİYAH KONEKTÖR takınız diye not düşmüşler yeni tip bu heralde
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 6> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |