|
306 Gazı Boşa Yeme |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
sfyucedag
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 02 Kasım 2010 Saat 10:21 |
Arkadaşlar seyir halindeyken aracımda gazı arttırdığımda önce sanki debriyaja basılıymış gibi gazı boşa yiyo devir 5i bulduktan sonra devir tekrar düşüyor sonra araç gazdan etkilenip tepki veriyor.
Aracım 2001 306 XR Platinium. Rölantide dururken titreme pek yok.Araç lpgli ve bu sıkıntıyı hem lpg hem benzinde yaşamaktayım. Rölanti motoru dediler de sorayım dedim en kısa zamanda cevap alabilirsem memnun olurum.Teşekkürler |
|
EK-6
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Debriyaj baskı balata kaçırıyor.Başka bişey değil.
|
|
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
yaramasyaramas
1. Vites Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
|
Bencede baskı balatadadır sorun.
|
|
Peugeot 206 Roland Garros 2001 Model 110 HP
Isparta |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
arkadasların soyledıklerıne katılıyorum. bu kadar sıyırma varsa aracın patınaj bıle cekmeyebılır. sıkıntı aktarma aksamında olmasından dolayı rolantı valfı ıle alakası yok. arac rolantıde duzgun duruyorsa, gaz verıp bıraktıgında stop etmıyorsa, vıtes degısımlerınde yada bosa aldıgında stop etmıyorsa rolantı valfınde sorun yoktur...
|
|
sfyucedag
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Teşekkürler arkadaşlar çok sağ olun yarın sanayiye gideceğim, baskı balata üzerinde durduracağım.Çözülür umarım paylaşırım sizlerle de.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hadı bakalım ınsallah :)
|
|
sfyucedag
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sfyucedag
|
Sorunum dediğiniz gibi baskı balataymış değiştirdim sorun bitti aracın gidişi mükemmel değişti.180TL ye orjinal parça aldım(set) 80 de işçilik verdim nasıl sizce?.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |