![]() |
|
hafızalı ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Kasım 2010 Saat 13:07 |
arakadaşlar aracım 2006 model 206 1.4 hdi feline bir dostumda aynı araçtan var ve benim aynalar hafızalı önceden ayarladım geri vitese taktığımda kendi ayarlıyor dedi çok şaşırdım ben mi bilmiyorum benimkinde olmama ihtimali olmamalı arabalarımız aynı birde aynı özelliği geçende ilanda gördüm adam hafızalı elektrikli ayna yazmış varmı böyle bi özellik varsa nasıl yapılıyor denedim olmadı babamın arabasında var onda kontağı 1 kademe açıp geri vitese takıp ayarlıyordu ama |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öyle bir özellik yok.feline var bendede..olsa kitapçıkda yazar zaten.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Allah Allah bu adamın ki nasıl oluyor ya sonradan da taktırmamış ne iş anlamadım
|
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende duydum bunu bazıları yapıyomuş ama nasıl oluyo bende bilmiyorum bilen varsa yardımcı olsun ltfn
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
evet bilen birisi varsa anlatırsa bende memnun olurum
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
canlı canlı bir felinede şahit oldun mu bu olaya
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
evet oldum o yüzden soruyorum zaten
|
|
![]() |
|
ALLAH ALLAH ÇOK İLGİNÇ...BEN BİR ARAŞTIRAYIM BU OLAYI.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşınızın aracı da sizinki gibi dizel mi? Otomatik vites olabilir mi?
|
|
![]() |
|
benim aracım 2006 model dizel feline trafiğe çıkışı 2005 in 11.ayı arkadaşımın aracı ise 2005 in 7. ayı onda var ama benim araçta yok hayretlik bir olay
|
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
arkadaslar serviste acıyor olabılırler bazı özellıkler oyleymıs dıye duydum bır sorun servıse derım.
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
arkadaşlar nasıl geri vitese taktığınızda park sensörü devreye girip yonlendiriyorsa buda oyle ben görmüştüm arkadaş yaptırmış ama nasıl sormamıştım.geri vites gözlüğü diye söylemişti.ayrı bi parça takılarak yapıldığını soylemişti..sor deseniz o arkadaş türkiyede değil ama imkanım olursa paylaşırım.
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
sanmam çünkü aracında park sensörü yok :))))
|
|
![]() |
|
GiTaRRa ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: 106 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 725 |
45 lira fiyatı 20 lirada işçilik 65 toplamı oldu sana park sensörü :)))))))
|
|
Peugeot 106 XR..
1 saat yürüsem 5 km bu sirada 2 sigara içsem 75 kuruş,75 bölü 5 desek km de 15 kuruş yakiyorum PuG gibi adamım.:) KONYA |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
bugün denedim kontagı aç kapa aynayla oyna yok olmuyo
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
arkadaşlar bende 308 de gördüm o olayı,benim 307 de denedim olmadı malaesef :((
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
güzel bir olay..denemek lazım serviste...
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
evet çok hoş bugun arkadaşımdaki golf de gördüm fabrika çıkışıymış onlarda ayar falan yok geri vitese takınca aynalar aşağı iniyor ileri gidince geri eski haline geliyor ee bunuda ancak almanlar yapar
|
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
arkadaslar şöyle ouyor.yan aynaları sağ yada sol aynayı ayarlamaya yarayan seçme tuşu sağa veya sola çekme dışında birde alta doğru hareket ediyorsa aracınızda hafızalı yan ayna var demektir.
|
|
![]() |
|
BİLGİ İÇİN SAĞOL DOSTUM |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |