![]() |
|
COM2000 |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Ekim 2010 Saat 01:42 |
arkadaşlar aracıma yol bılgısayarı takmak ıstıyorum sanırım bunun ıcın com2000 ve uc satırlık ekran gerekıyormus sımdı benım sorum 2003 model x-line HDİ 206 aracımda varmıdır var veya yok oldugunu nasıl anlarım =)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
silecek kolunuzun ucunda bir düğme olmalı yol bilgisayarını kumanda edebilmeniz için..düğme yoksa com2000 almanız gerekli.yol bilgisayar tuşu olan com2000 tabi.
Düzenleyen uruk33 - 20 Ekim 2010 Saat 10:02 |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Yol bilgisayarı için o kadar masrafa değmez bence, bir kaç hafta onunla oynadıktan sonra hem usanıldığından hem de seyir halinde onu kontrol etmekten kaynaklanan kaza riskini azaltmak için kapatılıyor. Bence masraf etme, değmez, sen bilirsin tabi ki..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
ASLINDA ÇOK GÜZEL BİR ÖZELLİK HEPİMİZİN 206 LARINDA FABRİKA ÇIKIŞI OLMASI LAZIMDI ARABANIN PRESTİJİNİ ARTTIRACAĞI KESİN FAKAT KAFAYA KOYDUYSAN VE BU İŞ İÇİN 300 TL HARCARIM DİYOSAAN BENCE JANTTAN EGSOZDAN FALAN DAHA MANTIKLI DEĞİLMİ BENCE ÖYLE
|
|
![]() |
|
nasıl yani ![]() |
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
katılıyorum.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bugün taktırdım size daha basit ve ucuz bir yöntem söyleyim. benöyle yaptım
gene öncelikle bozuk bir yol tusu olan bir kol buluyoruz. meşhur kolumuzu. hurdacılarda kıyamet kadar va bu kol. sadece arka silecek ve yol bilgisayarı kısmını çekip alıyoruz. kendi arabamızdaki kolu söküyoruz. ve acıyoruz. yine sag koldaki silecek kısmını cekip çıkartıyoruz. yerine yol tusu olan kısmı monte ediyoruz. kablosunuda kolun içindeki uygun yere takıyoruz. ( kendi kolumuzdan cıkardıgımız yere dikkat aynı yere takıyoruz). kolu tekrar yerine takıp 3 satır ekranıda bulup çatır çatır kullanıyoruz.... neden bunu yazdım çünkü kolun saglamı cok para tutuyor. ve dediğim kısmında bozuk olma ihtimali çokta yok. yaparsanız harika çalışıyor...
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bende düşünüyorum güzel olabilir.
yol bilgisayarını taktın madem bi resmini paylaşırmısın nasıl göründüğünü merak ettim. |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
valla daha arcı alalı 2 hafta oldu daha normal bir fotosu dahi yok. ilk fırsatta koyacam bu arada dediğim yöntem gayet ucuz ve saglam ni tekim dediğim kısmı ben şahsen hurdacıdan para filan vermeden almış oldum. bu arada önceden başkasına aldırıp yanlış çıkan kolu saymıyorum :D:D:D
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
evet fotolar geldi:
Uploaded with ImageShack.us
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ekranı kaca almıstınız? |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
offf be çok güzel olmuş nezamandır bende istiyorum yaw bide bizim feline lara daha güzel oluyor derece falan da yazıyor
hocam serviste ayar falan yüklettinmi yoksa com u takınca hemen çalışıyomuş feline larda
|
|
![]() |
|
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
Arkadaşlar, benim aracımda da tek satır ekran var yalnız benm ekranımda Türkçe desteği var, bu 3 satır ekranı COM2000 ile alıp uygulama yaparsan Türkçe seçeneğim olur mu?
|
|
![]() |
|
malesef türkçe yapamadık ekranı..uğraştık ama tanımlayamadık.zaten gerekde yoktu :D
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
özgür sanada resimleri koy dedik bi koymadın resimleri ha bak görmüş olduk arkadaşın sayesinde
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |