|
VTEC VTİ & 106 GTI |
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Yazar | |||
y@sin
1. Vites Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
çıkardım sefacım araç bendede trafikden men hala,şuan yaptıramadım bekliyorum biraz..
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
yapmayın pugcular din kardeşiyiz bahsettiğiniz makina honda
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
honda ! ne var onda ! ? |
|||
CIHANGIR_DONMEZ
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Konum: İSTANBLUE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 519 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı CIHANGIR_DONMEZ
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
||
KONU HORTLAMIS ASIM KITLIT ISTIO :) HEM BASINDAN ITIBAREN OKUDUM FORUMU SON NOKTAYI KOYIM TYPER OSSURTUR 306 GTI 306 GTI DA VTI A NAL TOPLATIR 106 DUZGUN KALKARSA 120 YE KADAR DAYANIR VTI A 106 DALGA GECER HATTA ICINDEN GECER CIVIC Sİ NİN BENIM XS ANCA YOUTUBEDE IZLER BUNLARI AHAHAHAHAHA ARKADSLARIMDA VARDI BU ARACLAR BI TEK TYPERI BILMIODUM AMA BURADA TANISTIM BI ABIMIZ ILE TYPERIDA ORENMIS OLDUM NE NOTU VERDIM :DDDDDDDDDDDDDD HA BUTUN ARACLAR ICIN STOCKA STOCK KONUSTUM
|
|||
FIRAT.75
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
106 alır derim fanatiklik yapmıyorum.Ama 106 cıyım
şaka bir yana 1o6 + vtec kardeşdir.Yıllar geçsede olacaktır bu muhabbet bence olması da gerekir.Tadı tuzu budur tuningin Allah bizleri hiç ayırmasın eskilerden |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
||
kesinlikle katılıyorum 106gti
|
|||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
106 quicksilver ım ile ilk uzun yol deneyimimi istanbul otobanında yapmış bulunmaktayım modelini pek göremediğim bir karşılaştırmayı söyliyim pejo 207 siyah yaklaşık 120 km hızla giderken iki genç gaza geldik 210 km gelmeme rağmen ne ben onu düzde geçebildim ne o beni geçebildi kafa kafaya gittik sonunda şoför farklılığını değerlendirerek 106 dumanı yutturdum :) |
|||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
|
|||
kabus
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
üfffffffaynı muhabbet yıllardır devam ediyor Drag ve Rolling tabiki 106 gti son hız Vtec Vti
|
|||
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|||
peugeot murat
1. Vites Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Konum: AYDIN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı peugeot murat
|
||
ben izmirde 206 gti topladım motorunu hiç oynamadım vtec lere5 boy fark aıyo hemde 5 de 5 sadeceşanzıman farklı
|
|||
EK-6
1. Vites Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Hangi arabanın sahibinde daha çok para varsa o geçer.
|
|||
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|||
Kifanhom
2. Vites Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
stock olarak mı |
|||
redlinemst
1. Vites Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı redlinemst
|
||
ohoo millete bak uçmuş 306 lar typerlarla falan gidiyo ahaha :D
106 Gtı - Ek civic vtı
Çok düzgün ve orjinal olarak ele alırsak İkiside eskidikçe pahalılaşan araçlardır.Tabiri caizse Şarap gibi spor otomobillerdir.Senelerdir forumlardayım orda burdayım.Kalkanı olsun Rollingi olsun artık bende bu karşılaştırma oturdu diyebilirim.Ne honda fanatiğiyim nede Pug Objektif olarak yazıcam.
Motor olarak vtı n baktığımızda daha güçlü olduğunu görürüz.160 bg ve 150 nm tork(gücü 7600 devirde torkuda 7000de veriyor)Ne kadarda dynolar üzerinde stock olarakda sağlıklı bi vtecin güzel bir eğrisi olsada güçlerini çok yukarda aldığı için 106nın hep ve ezeli rakibidir.Gelelim başka bir hususa Güvenliğe,fren desen 106 daha iyi viraj desen zaten yol tutuş kabiliyeti vtıdan 5 gömlek üstündür ve hatta kullanmasını bilene civic muhattabı değildir 106 nın
ikisininde motorları verimli motorlardır ve parça fakirliği çekilmez.Ama vtı ı full doldurupta iyi sonuçlar elde ediliyor yalnız bi yere kadar.Gücü doldurulduktan sonra 106dan fazla bile olsa.106 nın gittiği arabalarla vtı gidemiyor.video sitelerinde çok var denemeler biraz karıştırırsanız bulursunuz.106 vs ep3 typer , 106 vs s2000.Sen orjinalinden 118 bg lik bi motorla atmosferik olarak oynayarak bu araçlara ve diğer birçok üst sınıf spor araçlara rakip olabiliyosan bu bir başarıdır.Tekrarlıyorum hondada hemen hemen aynı şeyler oluyor ama otomobil demek sadece düz yolda basmak demek değildir.Bnun frenide var virajıda var.
Kısacası şahsi yorumum ; Duramayan arabaya spor araç derimde dönemeyen arabaya demem.
Kimi vtec sesine doyamaz onun hastası olur.Kimi 106 nın kullanım zevkini hiç bi arabaya değişmez bunlara saygı duymak lazım kimseyi yargılayıp kötülememek lazım.Ama vtıların piyasası gereksiz yüksek bence
Yani bu karşılaştırmada şahsi fikrim her açıdan bakarak(Top speed hariç) 106 Gtı.
|
|||
307P
1. Vites 09 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 452 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||
Redline 'a katılmamak elde değil
|
|||
Muhammet ÇAKIR
1. Vites Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
|
||
benım hc bı fıkrım yok bu konuda ama anlasılan 106 GTİ bencede oyle olması gerekırdı :) |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
Yanıt Yaz | Sayfa <1 456 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |