![]() |
|
5k nedir |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
|||
duu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bunada baktım fakat TREMER de 5 adet kaza görünüyor. ilk arabam değil ama bir süredir arabasızım. Zaman geçtikçe sinir oluyorum. :) bugün baktığım aracın dashboard ı çok kalitesizdi sanki birşey olmuşta gidip çakmasını almışlar gibiydi. Heralde hepsi böyle değildir dimi ? |
|||
![]() |
|||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
||
forumdan evren307 de aracını satıyor tek kapı güzel bir araç.
|
|||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|||
![]() |
|||
duu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
evet aracı gördüm 2001-2003 arası problemli diye biliyorum ama sanırım bu hdi motorlar için geçerli.
bana lpgli gelmez abi. eşim gaz olaylarından feci korkuyor. Tek seçeneğim dizel bakmak.
teşekkürler uğraşınız için.
|
|||
![]() |
|||
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
||
|
|||
![]() |
|||
||
inanırım gerçekten çok zor geliyor heleki otobüse falan biniyırsan deliriyorsun :)
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |