![]() |
|
LPG NİZ NE MARKA |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
demekki atiker peugeot 307 modelinde takılıp kullanılan ve uyum sorunu olmayan bir lpg gibi gözüküyor kaldiki piyasadaki en ucuz ve yerli marka büyük paralar vermeye kulakdan duyma o marka uymaz peugeot motoruna uymaz vs. gibi uydurma laflara ve konulara kulak asmamak gerekiyor ne dersiniz ( unutmayınki lpg konusunda her marka aracda sorun ufak yada büyük uygulamadan dolayı sorunlar mevcutdur )
|
|
![]() |
|
selfat8 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 154 |
................................................................ 22 kişimi var yapmayın hadiiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
atiker benimde işime gelir valla
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
tamam dogru soylemıs. brc full grup motorlarda zaten sıkıntılı. olmuyor desem yerıdır. yanı yazılımı uygun degıl. bır aralar pıyasada "yenı yazılım ıle artık full grup motorlardada sorunsuz montaj yapıyoruz" dıye bır cumle gezıyordu ama ne kadar gercekcı bılemıyorum. ama full grup motorla brc de sıkıntı yasayanları bılıyorum. prıns ın yazılımı hakkında bılgım yok. ama dogrudur kı atıkerın uymadıgı arac yok :))) |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
dün biladerin arabaya gaz ayarı 1000 km bakımına götürdürdük adamlar brc prins fln takıyolar 206 1.4 e en iyi uyum sağlayan kit hangisi falan diye sordum atiker dedi adam bende brc de prinsde var ama atiker daha iyi çalışıyo onlarda dedi full grupmu bakmak lazım falan dedi kafam karıştı iyice
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
esasında su lısteden voltranı kaldıralım. pek sanmıyorum voltranlı arac cıkacagını... marka yok oldu gıttı nerdeyse :)) |
|
![]() |
|
bukadarmı hhhhhaaaaadddddiiiiiii
|
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
behzat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: KAYSERİ-ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
lovato Allaha şükür
|
|
HAK GELDİ BATIL KAYBOLDU
|
|
![]() |
|
inanctunc ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı inanctunc
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ANKETTE YOK AMA PEUGEOT GRUBUNDA KULLANILAN VE EN VERIMLI VERIMLIDEN KASIT ARIZA LAMBASI YANMAMASI PERFORMANS KAYBI OLMAMASI GIBI EN VERIM ALINAN MARKALARDAN BIRI STEFANELLİ BUGUN ÇELİK MOTOR ANADOLU GRUBUNUN TÜRKİYE DAĞITIMCILIĞINI USTLENEN MARKANIN EN BUYUK AVANTAJLARI ENJEKTÖR VE SİSTEMDE DEVİR KABLOSUNUN OLMAMASI. BU SAYEDE BELİRLİ BİR SÜRE SONRA MALESEF ARABALARIMIZDA ORTAYA CIKAN PROBLEMLER CIKMIYOR
|
|
Tunç İNANÇ
|
|
![]() |
|
güncceell
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
zavoli kullanıyorum çok memnumum
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
kusura bakma o kadar lpg sistemi varki en bilinen markaları yer sorunundan dolayı yazmak zorunda kaldım
![]() |
|
![]() |
|
ottoboy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 34 |
ben gaz sistemim ankette yok.
E-GAS diye bişi var benim aracımda. anlık ayar yapabilen nadir kitlerdenmiş bir kere tam ayarlandığında birdaha ayarı gayarı bozulmayan bir gaz sistemiymiş. ama gel gör ki eskişehirde baktıracak bi yer yok :) |
|
Abdurrahman GÜNAY, 1977 Eskişehir
![]() |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
güzel bir anket , güncel tutmakda fayda var diye düşünüyorum.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
Ersin YILDIZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Mayıs 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Ersin YILDIZ
landirenzo var bi kere ayar yapıldı bidaha gitmedim fakat tek sorun enjektörler sesli çalışıyor
|
|
![]() |
|
günceeeelllll
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
bende prıns var çok memnunum usta çok önemli lpg konusunda ama bunu satarsam dizel düşünürüm 1depoyla bin km muhabbeti yokmu bitiyorum:)) |
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
hiç korkma standart bi motor bursadansın bende aslen mudanyalıyım hemşeriyiz yani ![]() bu lpg işini bursada hakkından gelemezlerse hiç biryerde gelmezler yani o derece 1 kaç gün araştır referans al taktırt ben adıma söylüyorum en ufak bir sorun dahi yaşamadım şeytan kulana kurşun maşallah ilk zamanlar formda gezip içimden en iyisi bu arabayı satıp dizel birşeyler aliyim diye düşünüyordum resmen arabadan sogumuştum maşallah sıkıntısız kullanıyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |