![]() |
|
307 LPG |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Ağustos 2010 Saat 22:23 |
||
Merhaba Arkadaşlar,
307 SW araç için önerebileecğiniz LPG sistemi varmı marka bilgisi verebilirmisiniz. Düzenleyen hakanbad - 25 Ağustos 2010 Saat 22:27 |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
izmirde isen 1. sanyi burhan oto gaz zavolli bayii
|
|||
![]() |
|||
||
lpg montaj işleminden sonra yol bilgisayarı çalışması nasıl oluyor bilgin varmı ?
|
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Kesinlikle Zavoli marka derim, tabii bu işte usta markadan önemli.
Biraz site içerisinde arama yaparsanız bununla ilgili birçok konuya rastlarsınız.
Peugeot gibi özellikle Fransız markalarında depo seviyesini tekerlekten aldığı için benzin göstergen araç sanki benzinde çalışıyormuş gibi algılayacağı için düşecektir. Ancak belirli sürelerde arac kumandasından aracı kitlerken 60 sn gibi kumandaya basılı tutar ve uzun bir süre açmaz isen araç beynine reset atacağı için göstergen normal seviyesine gelecektir.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
||
Sn Hakan, belirtiğiniz 60 sn kumandaya basılı tutma sonucu reset atmanın herhangı bır zararı varmıdır yada bazı bılgılerı sıfırlama gibi ?
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Hayır tam bir reset değil aslında ben 206 xt aracıma defalarca yaptım benzin deposu için.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|||
![]() |
|||
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
||
Okey, Bende 307 Xt var iş çıkışında bende deneyeçeğim. Teşekkürler
|
|||
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|||
![]() |
|||
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
Yaklaşık 9 ay önce 2004 model 307 sw arabama Zavolli marka Lpg taktırdım. Yaptırdığımdan bugüne 15000 km yol yaptım. Sadece bir kere ufak bir sorun yaşadım. Motor soğukken uyarı verdi. Bakım 10000 bakımında o sorunda kalmadı. Bekldeğimden çok iyi performansı var arabanın. Zavolli'yi tavsiye ederim. ama taktıracağın usta çok önemli. Ben Zavolli İstanbul bölge müdürlüğünde taktırmıştım. Ploaris LPG.
Düzenleyen mutlu - 28 Ağustos 2010 Saat 00:08 |
|||
![]() |
|||
||
bende sorun çıkartabilir endişesiyle 307 ime tüp taktıramıyorum...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
||
Aynı yerde montaj yaptırmışız, yalnız Sinan usta vardı orada şimdi oradan ayrıldı kendine dükkan açtı. usta olarak onu tavsiye edebilirim.
|
|||
Hakan GÖKDEMİR
|||
![]() |
|||
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
||
lpg işçiliği önemli evet hakan abi katılıyorum sana .
|
|||
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
arkadaslar 60 sn basıp reset atmayı deneyenlerın sonucu ne oldu bılgı verebılırmısınız.
|
|||
![]() |
|||
12omantic ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 12omantic
||
Zavoli kesinlikle izmir de isen Polaris lpg var merkezi zavolinin diğerlerin mağdur olma 50 tl den kaçıp 300 400 den olma tecrübeli olarak sölüyorum
|
|||
![]() |
|||
pug307_26 ![]() 2. Vites ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 136 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug307_26
||
2002 307 xt otomatik aracımda defalarca denememe ragmen olmadı hangi modellerde geçerli bu olay kapılar kitliykenmi açıkkkenmi detaylı bi şekilde açıklıyabilirmisniz ![]() |
|||
![]() |
|||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
||
LPG ile ilgilenenler için çok sıcak bir gelişme anlatmak istiyorum. Geçen hafta 307 1.6 XS model benzinli aracıma Zavolli marka sıralı tüp taktırdım. İlk ayarlamalar ve tamamen şehir içi kullanımda 285 km yol yaptım. 70 TL'lik yakıt almıştım. Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Sadece 2 sıkıntı vardı ancak çözüldü. 1 motor arıza ışığı yaktı, sonrasında gaz ayarı yapılarak düzeltildi. 2 benzin seviye ,ibresi sürekli düşüyor. Benzin ışığı yanarken 10 tl'lik benzinle İbre eski konumuna geliyor. Saygılar
|
|||
![]() |
|||
||
hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız keyıfle gaz pedalının bıdını gormenı dılerım :))
|
|||
![]() |
|||
ceronimo1978 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 21 - Ocak - 1978 Kayıt Tarihi: 22 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ceronimo1978
||
cecoli çok saol teşekkür ederim.
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |