Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

307 LPG

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=10409
Tarih: 23 Şubat 2025 Saat 01:13
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 307 LPG
Mesajı Yazan: Guests
Konu: 307 LPG
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2010 Saat 22:23
Merhaba Arkadaşlar,

307 SW araç için önerebileecğiniz LPG sistemi varmı marka bilgisi verebilirmisiniz. 

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2010 Saat 22:27
izmirde isen 1.  sanyi burhan oto gaz zavolli bayii

Mesaj Tarihi: 25 Ağustos 2010 Saat 22:28
lpg montaj işleminden sonra yol bilgisayarı çalışması nasıl oluyor bilgin varmı ?

Mesajı Yazan: HakanGokdemir
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2010 Saat 02:00
Kesinlikle Zavoli marka derim, tabii bu işte usta markadan önemli.
Biraz site içerisinde arama yaparsanız bununla ilgili birçok konuya rastlarsınız.
Peugeot gibi özellikle Fransız markalarında depo seviyesini tekerlekten aldığı için benzin göstergen araç sanki benzinde çalışıyormuş gibi algılayacağı için düşecektir. Ancak belirli sürelerde arac kumandasından aracı kitlerken 60 sn gibi kumandaya basılı tutar ve uzun bir süre açmaz isen araç beynine reset atacağı için göstergen normal seviyesine gelecektir.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir...

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2010 Saat 07:58
Sn Hakan, belirtiğiniz 60 sn kumandaya basılı tutma sonucu reset atmanın herhangı bır zararı varmıdır yada bazı bılgılerı sıfırlama gibi ?
Orjinalini yazan: HakanGokdemir HakanGokdemir Yazdı:

Biraz site içerisinde arama yaparsanız bununla ilgili birçok konuya rastlarsınız.
Peugeot gibi özellikle Fransız markalarında depo seviyesini tekerlekten aldığı için benzin göstergen araç sanki benzinde çalışıyormuş gibi algılayacağı için düşecektir. Ancak belirli sürelerde arac kumandasından aracı kitlerken 60 sn gibi kumandaya basılı tutar ve uzun bir süre açmaz isen araç beynine reset atacağı için göstergen normal seviyesine gelecektir.

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2010 Saat 09:00
Orjinalini yazan: volkan_uysal volkan_uysal Yazdı:

Sn Hakan, belirtiğiniz 60 sn kumandaya basılı tutma sonucu reset atmanın herhangı bır zararı varmıdır yada bazı bılgılerı sıfırlama gibi ?

Hayır tam bir reset değil aslında ben 206 xt aracıma defalarca yaptım benzin deposu için.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: volkan_uysal
Mesaj Tarihi: 26 Ağustos 2010 Saat 12:50
Okey, Bende 307 Xt var iş çıkışında bende deneyeçeğim. Teşekkürler

Orjinalini yazan: volkan_uysal volkan_uysal Yazdı:

Hayır tam bir reset değil aslında ben 206 xt aracıma defalarca yaptım benzin deposu için.

-------------

307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307

Mesajı Yazan: mutlu
Mesaj Tarihi: 28 Ağustos 2010 Saat 00:06
Yaklaşık 9 ay önce 2004 model 307 sw arabama Zavolli marka Lpg taktırdım. Yaptırdığımdan bugüne 15000 km yol yaptım. Sadece bir kere ufak bir sorun yaşadım. Motor soğukken uyarı verdi. Bakım 10000 bakımında o sorunda kalmadı. Bekldeğimden çok iyi performansı var arabanın. Zavolli'yi tavsiye ederim. ama taktıracağın usta çok önemli. Ben Zavolli İstanbul bölge müdürlüğünde taktırmıştım. Ploaris LPG.

Mesaj Tarihi: 29 Ağustos 2010 Saat 11:12
bende sorun çıkartabilir endişesiyle 307 ime tüp taktıramıyorum...

Mesaj Tarihi: 29 Ağustos 2010 Saat 11:28
Orjinalini yazan: mutlu mutlu Yazdı:

Yaklaşık 9 ay önce 2004 model 307 sw arabama Zavolli marka Lpg taktırdım. Yaptırdığımdan bugüne 15000 km yol yaptım. Sadece bir kere ufak bir sorun yaşadım. Motor soğukken uyarı verdi. Bakım 10000 bakımında o sorunda kalmadı. Bekldeğimden çok iyi performansı var arabanın. Zavolli'yi tavsiye ederim. ama taktıracağın usta çok önemli. Ben Zavolli İstanbul bölge müdürlüğünde taktırmıştım. Ploaris LPG.

Aynı yerde montaj yaptırmışız, yalnız Sinan usta vardı orada şimdi oradan ayrıldı kendine dükkan açtı. usta olarak onu  tavsiye edebilirim.

-------------
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019

Pendik / İSTANBUL
26.08.1980

A RH +

Mesajı Yazan: deniz_206
Mesaj Tarihi: 29 Ağustos 2010 Saat 16:26
lpg işçiliği önemli evet hakan abi katılıyorum sana .

-------------
206 PANAROMIC 1.4 benzinli   34 BR 4985

0535 648 84 68

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2010 Saat 00:33
arkadaslar 60 sn basıp reset atmayı deneyenlerın sonucu ne oldu bılgı verebılırmısınız.

Mesajı Yazan: 12omantic
Mesaj Tarihi: 23 Ekim 2010 Saat 03:18
Zavoli kesinlikle izmir de isen Polaris lpg var merkezi zavolinin diğerlerin mağdur olma 50 tl den kaçıp 300 400 den olma tecrübeli olarak sölüyorum

Mesajı Yazan: pug307_26
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 05:25
Orjinalini yazan: sercinho sercinho Yazdı:

arkadaslar 60 sn basıp reset atmayı deneyenlerın sonucu ne oldu bılgı verebılırmısınız.

2002 307 xt otomatik aracımda defalarca denememe ragmen olmadı hangi modellerde geçerli bu olay kapılar kitliykenmi açıkkkenmi detaylı bi şekilde açıklıyabilirmisniz Ouch

-------------
Pug 307 XT

Mesajı Yazan: ceronimo1978
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 08:57
LPG ile ilgilenenler için çok sıcak bir gelişme anlatmak istiyorum. Geçen hafta 307 1.6 XS model benzinli aracıma Zavolli marka sıralı tüp taktırdım. İlk ayarlamalar ve tamamen şehir içi kullanımda 285 km yol yaptım. 70 TL'lik yakıt almıştım. Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Sadece 2 sıkıntı vardı ancak çözüldü. 1 motor arıza ışığı yaktı, sonrasında gaz ayarı yapılarak düzeltildi. 2 benzin seviye ,ibresi sürekli düşüyor.  Benzin ışığı yanarken 10 tl'lik benzinle İbre eski konumuna geliyor. Saygılar

Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 13:18
Orjinalini yazan: ceronimo1978 ceronimo1978 Yazdı:

LPG ile ilgilenenler için çok sıcak bir gelişme anlatmak istiyorum. Geçen hafta 307 1.6 XS model benzinli aracıma Zavolli marka sıralı tüp taktırdım. İlk ayarlamalar ve tamamen şehir içi kullanımda 285 km yol yaptım. 70 TL'lik yakıt almıştım. Çok memnunum şiddetle tavsiye ederim. Sadece 2 sıkıntı vardı ancak çözüldü. 1 motor arıza ışığı yaktı, sonrasında gaz ayarı yapılarak düzeltildi. 2 benzin seviye ,ibresi sürekli düşüyor.  Benzin ışığı yanarken 10 tl'lik benzinle İbre eski konumuna geliyor. Saygılar

hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız keyıfle gaz pedalının bıdını gormenı dılerım :))

Mesajı Yazan: ceronimo1978
Mesaj Tarihi: 03 Kasım 2010 Saat 13:48
cecoli çok saol teşekkür ederim.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net