![]() |
|
siteyi üye olmayanlar gezmesin |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
lastkeys ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2010 Konum: ankara-cebeci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaslar herkesın yazdıklarını okudum ben de bıseyler paylasmak ıstedım .ben de yenı uyeyım ve hemen hemen hergun sıteyı gezıyorum.ben de bılırım konulara alakasız yazılar yazmayı ve ıletı sayılarını yukseltmeyı ama konuyu acan arkadasa haksızlık yaptıgımı dusunuyorum.hem konu dagılıyor hem de takıp edılmesı zorlasıyor..
vakıt ayırdıgınız ıcın tesekkurler |
|
206 1.4 hdı felıne
|
|
![]() |
|
SahinGün ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: balıkesir-konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 347 |
Bazı sitelerde teşekkür etmek için tıklayınız... yazar bizim forumda da Hayırlı satışlar ve hoşgeldin sanırım en çok atılan cevaplardan birisi belki bunlar için ilan veren arkadaşa hayırlı satışlar linki ve yeni gelen arkadaşa hoşgeldin linki koyularak forum kirliliğinin önüne geçilebilir ayrıca üye olmayan gezemesin dersek üye olmak 2 dk lık iş bunun önüne geçilmez ama arkadaşların dediği gibi foruma kayıt tarihi ve mesaj sayısının oranına göre bazı bölümler engellenebilir.. Hayırlısı olsun güzel fikirler çıkıyor ... |
|
Şahin Gündoğan QuiK_
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
rıfat abiye katılıyorum bu tür özel bilgilerimiz için belli bir mesaj atmış ve ya üye olmayanların görmemesi gereken şeyler bunlar
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
benim için de ileti sayısı bir kriter değil. ama kimin samimi, kimin menfaatçi, kimin bizlerle olmaya istekli olduğunu bilmek istiyorum. temizlik, ayıklama ve üyeyi engelleme kesinlikle şart.
aynı ilde olduğumuz halde (istanbul hariç) toplantılara katılmayan, yapılacak toplantı konularına ileti bile yazma tenezzülünde bulunmayan, amacı sadece aracının arızasını diğerlerinin bilgilerini kullanarak gideren üyeler görüyorum. tek derdim, daha içten ve samimi bir ortam oluşturmak. yolum sizin bulunduğunuz ile düşünce hiç çekinmeden arayabileceğim, çayını içebileceğim insanlar arıyorum. benim arızalar veya ustaya sor bölümünde açılmış bir konu'mu gördünüz mü? kesinlikle açmadım, yani bir menfaatim yok. sizlerle daha fazla kaynaşmak istiyorum. otomobillerimiz de buna aracı olsun. bir de yinelemek isterim ; "evet, doğru, hayırlı satışlar, iyi olmuş, gülen surat ![]() |
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
sonuç nedir bu konuda şimdi?baştan komple bidaha okudum, bi sonuca varmalı gibi
![]() |
|
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bu yazılanlardan sonra en mantıklısı
- 6 aydan fazla süreli login olmayan ve mesaj yazmayan üye temizliğidir. - Üye Araçları ve Kişisel bilgilerimizin bulunduğu üyelerimizi tanıyalım bölümü dış kullanıcılara kapatılmasıdır. - İlanlar konusunda max 3 ay sonra tamamlanmış olacak 2. el ilan sitemize satılık araçlarımızı koyacağız site üzerinden sadece 2. el eşyalarımız ve 2.el parçalarımız satılacaktır. - Hoşgeldin ve hayırlı satışlar mesajlarını yazmada hiçbir sakınca yoktur. Yeni üyelerimizi karşılamak ve elinde malzemesi bulunan arkadaşların elindekileri satmasına yardımcı olmak için yazılan kelimelerdir. Bunların altında kesinlikle mesaj sayısı arttırma gibi bir art niyet aranmamalıdır ki biz burda üyelik seviyesi olanlara ekstra bir madalya vermiyoruz. Otomatik olarak sadece yıldızı artıyor bundan ibarettir. Sitemiz ve forumlarımızda haziran ayı itibariyle güncellemeye girecektir. İstenilen isteklerin hepsini ( mantık ve yapılabilirliğe göre ) site ve foruma uygulayacağım. |
|
![]() |
|
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
Belki bazı haklar belirlenecek bir kiretere göre engellenebilir, mesaj sayısı tek kriter değil de örneğin sosyal faaliyetlere katılanların kriter notunun yükseleceği bir yapı oluşturulabilir. Bu yaklaşım da sitenin kullanımını azaltacaktır. Kendi işyerimde düzenlediğimiz bir piknik gezisine belki 30'a yakın samimi arkadaştan 9 kişi katılabildik. Diğerlerinin programları uymadı, yaptıkları işleri de biliyorduk, piktik 3 kez ertelenmesine rağmen 9 kişiyi yan yana getirebildik. Dolayısıyla herkesin şartları aynı değil, sosyal faaliyetlere katılımın da tek başına kriter olması yanlış.
Düzenleyen t@lip - 25 Mayıs 2010 Saat 12:57 |
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
BERKAN ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: ÇORLU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 147 |
bide söyle düşünün adam birşey arıyor siteye girıyor ve üyelik istiyor açıkcası ben o sitenin içinde benım yararlanacagım bılgı varmı yokmu bılmeden sıteye üye olmam.. Çünkü görüyoruz bi ton site var öyle google her türlü buluyor ama içerii fos çıkıyor. ikinci konuda su konusulan evet haklısınız adam 2 yıldır üye 4 mesaj yazmoıs bu forumların hepsinde lan bırsey hangı bırını sılıcenkı hadı sildin diyelim kaç tane üye kalacak ondan sonra..
|
|
Her yiğidin gönlünde bir ASLAN yatar...
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bilgisayarla ilgili çoğu sitede aradığın konuya üye olmadan ulaşamıyorsun bizim sitede bu şekilde olursa daha çok üyemiz olur ve dediğiniz gibi 6 ay boyunca aktif olmayan üyelerde direk silinir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende burda plaka verne arkadaşlara hayret ediyorm arkadaşlar plakayıda veriyosunuz burda azbiraz araştıran adam aracınızın modeli markası,rengi öaellikleri ne bilim herşeyi öğreniyor plaka vermeyin bari
hırsızlık ve dolandırıcılığı geçtim
artık adamlar sipariş üzeri araba çalıyorlar diyorki adam bana şu şu özellikte araba lazım çal vereyim parasını yani öyle arkadaşlar var ki iş adresi ev adresine kadar veriyor yapmayın devir değişti artık stiker isteyenler de adres vermesin açıkta yöneticilere özel mesaj atsın lütfen hepimiz üzülürüz burda birimizin başına ters bişey gelse
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
benimde düşüncem aynı üye olmayan kişiler siteyi gezemesin
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
bncede üye olmayan gezemesin , sonuçta bi insan peugeot kullanıcısı ise muhakkak öğrenmesi greken, öğrendiklerini bildiklerini paylaşması gereken konuların sonu gelmiycektir , ben bi arkadaşa baktım çıkıcam gibi durumlar olmasın , üye olsun paylaşsın,öğrensin,öğretsin....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
üye araçları üyelerimizi tanıyalım ve üye resimleri üye olmayanlara kapatıldı.
Üye olmayanlar siteyi gezmesin derseniz Bu siteye yeni kimse girmez. Google da hiçbir içeriği okuyamaz. Şahsen ben zorla üyelik isteyen sitelerden nefret ediyorum. Amacımızda hiçbir zaman çok üye yapmak reklam yapmak vs değildir. Şimdiye kadar hiçbir yere reklam vermedik.Kimseyide zorla üye etmedik. Üye etmeyide düşünmüyorum. Maksat bilgi paylaşımı, kaliteli ve elit bir ortam oluşturmak. |
|
![]() |
|
solo206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2010 Konum: rize Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Öncelikle siteye üye olup kendimi tanıtıp bir selam vermediğim için özür dilerim. Yeni üyeyim ben de. Öncelikle 9 aydır bir Peugeot 206 sahibi ve de yeni şoförüm. Güzel ve kaliteli bir paylaşım sitesi olduğu için buraya üye oldum. Yukarıdaki düşüncelerinize katılıyorum. Yeni bir şoför ve araç sahibi olduğum için maalesef fazla bir bilgiye sahip değilim ama elimden geldiğince paylaşımlara katılacağım. |
|
Ne Mutlu Türküm Diyene!
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
merhaba,
siteye haziranda üye oldum. güzel bir forum sitesi buluşmalara katılmak isterdim fakat işim gereği hafta sonu iznim olmuyor buluşmalarda hafta sonu, tabi gereksiz msjlar atanlarda yok değil hadi arkdaşımıda katılyıorum :)
site güzel hayırlı forumlar herekse :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |