![]() |
|
KATILIM |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Ekim 2010 Saat 19:32 |
|
Değerli site yöneticileri ve değerli üye arkadaşlarım son zamanlarda siteyle uğraşma zamanı buldum ve konu,anket vs. paylaşıyorum cevap yazıyorum yani katılımım var fakat gördüğüm kadarıyla konu olsun anket olsun sitemizde bu tür faaliyetlere katılım az ve hep ayı kişiler oluyor lütfen böyle değerli bir siteye katılalım kimimiz bu yazıyı okuyacak ve boşver diyecek kimimiz ise doğru diyor ilgilencek lütfen arkadaşlar biz ilgilenen kısım olalım boşvermeyelim buraya üye olmayla olmuyor gereken özeni ve değeri vermemiz gerekir sizlere bir kez daha belirtmek istiyorum lütfen anket,konu vb paylaşımlara katılımımız olsun
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bende sana katılıyorum :))
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
teşekkür ederim
|
||
|
||
![]() |
||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
|
aynen katılıyorum bende daha aktif olunmalı sitede
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
teşekkürler yani ali kardeş öyle olunması lazım
|
||
|
||
![]() |
||
woswosist ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2010 Konum: ist Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı woswosist
|
aynen 3 . 5 kişi katılıyo gördüğüm en boş site
|
||
![]() |
||
|
çok güzel bir başlık olmuş ve çok haklısın
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
en boş siteye girişin engellenmiştir. Başka sitelere katılım sağlayabilirsin. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
Gökhan Bey çok iyi yaptınız burası boş bir site değil woswosist sadece katılım az diyoruz ama daha giremeyeceksiniz Gökhan Beye teşekkürlerimi sunuyorum |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
katılım adlı konuyu destekleyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum zamanla katılımların artacağına inanıyorum
|
||
|
||
![]() |
||
|
Sana söyleyecek söz bulamıyorum. LPG konusunda bir mesajına bildiğimiz kadarıyla cevap vermeye çalıştık. Konu hakkındaki fikirlerimizi ilettik. Herkesin mesaj yazmasını bekleyemezsin.
Gördüğüm en iyi ve samimi sitelerden biri.
Tüm yönetime ve diğer üye arkadaşlara teşekkür ediyorum. Klavyem bozuk yazamıyorum
![]() Tabii ki etkinlikler olmalı ve görüşlerimizi bildirmeliyiz ki ortak bir kanı oluşsun. Sonuçlar bizim için referans oluşturacak veriler olacaktır.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kardeşim herkezden beklemiyoruz herkez aynı anda giremez zaten ama yinede bir siteye girerken burayada girmelerini en az 1-2 konuya yorum yapmaları yeterli sadece katılım biraz az
|
||
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
herkes yerini ve haddini biliyor. Bilmeyenlerinde burada yeri yok. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kesinlikle haddini bilmeli kişi önce bilmezse burda yeri yok
|
||
|
||
![]() |
||
sedatdatse ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 03 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sedatdatse
|
bir soru sordumuz zaman bazen hiç kimse cevap vermiyor
|
||
206 xr 1.4 benzinli 2001
kendime nasıl bakarsam onada öyle |
||
![]() |
||
|
bilmediğin şeyde cevap yazmanın mantığı olmadığı için cevap alamaman normaldir. Maalesef burda usta yok herkes yardımcı olmaya çalışıyor sadece |
||
![]() |
||
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
|
![]() |
||
![]() |
||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
|
Arkadaşlar bu sitede birlik ve beraberlik herzaman vardır boşuna siteyi karalama gibi laflar kullanmayalım.. yok boş site yok bi soru sorduk cevap veren yok gibi laflar yakışmıyor burada herkez elınden geldiği kadarıyla bıseylere yardımcı olmaya zaten çalısıyor.. Beğenmeyen varsa takılmaz olur biter kimse kimseyi zorla tutmuyor.. ama sonra kullanıcı ismini deiştirip gelen olursa işte o olmaz altından kalkamayacağınız yani farklı isimle gelıpde kendınızı ,kendınıze karşı utandırmayın
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kesinlikle bu sitenin adı altında birleşmişiz ve birlik ve beraberliğimiz var onun için başka kötü amaçları yapmayı değil iyi yönde şeyler yapmamız lazım
|
||
|
||
![]() |
||
|
şimdi boş site falan hoş olmadı banladığında iyi oldu kardeşim kimseyi zorla getirmiyoruz beğenmeyen çeker gider girmiş siteye boş diyo adama bak ben çok şey öğrendim ve öğrettim biçok arkadaşıma daha da kimbilir neler öğrenicez bakalım ama konuy açan dostumada katılıyorum hani sadece okuyup geçmeyelim mesala ben 206 hdi kullanıcısıyım ama 307 ve diğer araçlar için açılan konularada bildiğim ve duyduğum kadarıyla yorum yapmışımdır kimse arızalara kesin bişey söyleyemez bakmadan etmeden ama herkes tecrübe ve bilgilerini dostça ve samimi bi şekilde paylaşmaya çalışsın
yeri geliyor bi arıza olduğunda masraf çıkarmı diye kara kara düşünürken bi arkadaş çıkıp dostum pahalı bişey değil 30 lira ya halledersin diyo ya gece rahat yatıyoruz olmadımı kimseye kaçımız yaşadı bunu ben biliyorum işte bu çok önemli hemde çok
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |