![]() |
|
YAKIT TERCİHİ |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Ekim 2010 Saat 21:08 |
arkadaşlar peugeot shell i öneriyor ne zaman uzun yola çıksam shell veya opetten yakıtı alırım fakat bulunduğum ilde po olduğu için po dan alıyorum
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
shell harici kullanmıyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
opet harıcı kullanmıyorum :) antı shell bır kez aldım ondada arıza ısıgı yaktı aramam
|
|
![]() |
|
the_beKKo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2008 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 520 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı the_beKKo
![]() ![]() ![]() ![]() |
shell abi yoksa opet opetin mazotu daha bereketli ama :D
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
kesinlikle shell..kıyaslanmaz kanımca
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
dbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2010 Konum: Kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
arabasını seven dizelcinin yakıtı bende Shell GTL(+5HP) !!!
|
|
2006 307 HDI 110 HP Premium... (MR T.)
|
|
![]() |
|
Shell V-Power Diesel +GTL Teknolojisi kullananlar ne gibi bir değişiklik hissetti
|
|
![]() |
|
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
|
|
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|
![]() |
|
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
shell i tek geçerim ama bi po istasyonu var 1lt ile kaç km yaptıgınızı ölçün diye ordan alıyorum bu ara fena değil gibi sanki fazla km yaptırıyor
![]() |
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Shell ve bp kullanıyorum hiç bi sorun olmadı ama geçenlerde bi forumda okudum sıfır araba alıyorlar ve ilk takıt dolumunu opetten yapıyorlar mazotta su çıkıyor ve araç arıza veriyor yetkililer hiç bi şekilde üstlenmiyor test için örnek almaya gelmişler inceledikleri örnektede su çıkıyor kabullenmiyorlar örneği aldığımız kabda su varmış gib bi bahane uyduruyorlar mağdur hala cevap bekliyordu
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
izmirde iseniz bp den uzak durun hele bucada sakın ha
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
total neden yok ankette :)
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Akpet Bile Var ToTaL yok.:D:D
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
sunpet neyaaa :))
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
opet harici kesinlikle kullanmıyorum
|
|
![]() |
|
karacocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: aydın/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 51 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karacocuk
po dan alıyodum ama bp den alınca sankı daha cok yol yapıyo gibi geldi suanda bp den alıyom
|
|
![]() |
|
Alparslan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Opet'i tek geçiyorum arkadaşlar 10 numero yakıt
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
![]() |
|
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
shell kullanıyordum benimde aracımda arıza işigi yaktı sanki opetten alınca acacım daha fazla kilometre yapıyor gibi .
|
|
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|
![]() |
|
arkadaşlar opeti tek geçiyorsunuzda opetin yakıtı PETROL OFİSİNDEN den aldığını biliyormusunuz??
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
Evde kendim yapıyorum :)) kimseye söylemeyin :)) Opet tabikide
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |