![]() |
|
206 Roland Garros |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
demirhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ekim 2010 Saat 23:12 |
Meraba;
Arkdaslar aranıza yeni katıldım yarın 206 roland garros pazarlıgım var bu arabayı biraz arastırdım hosuma gitti.1.6lt 16V 110 hp lik Roland Garros kullanan arkdaslar yorumlarını yazarlarsa cok memnun olacam.Çünkü aracı en iyi bilen onun sahibidir. Benim aracla ilgili sıkıntılarım Sehir ici yakıt tükeütmi ve varsa eger kronik sorunları simdiden cok tesekkür ederim Düzenleyen demirhan - 24 Ekim 2010 Saat 00:00 |
|
![]() |
|
demirhan ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
online roland garros kullanan yok mu hic :(
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Öncelikle kendini tanıtsaydın, daha cok kisi sana yardımcı olurdu diye tahmin ediyorum.. :) Bi 110 hp Roland Garros kullanıcısı olarak tavsiyem;
Hiç düsünmeden al bence.. Eger araba düzgünse, emin ol hiç ama hiç pişman olmazsın.. Ben ikinci sahibi olarak yaklasık 30 bin km dir kullanıyorum, hiç bir problem yasamadım bugune kadar.. Ama 6-7 bin km de bir yagını degistirip, bakımlarını hep erkenden yapıyorum.. Yani ben arabayı üzmüyorum, araba da beni..
O paralara alabilecegin en iyi arabalardan biridir..
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 90 lık olanını 1.6 8V kullanmıştım memnundum. donanımı özellikle çok tatmin edici say say bitmez :) en güzel olayı ise cam tavan olması oto. digital A/C olması ve spor deri koltuklar.. üstelik 110 hp araç temiz ise gözün kapalı al :)
|
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
bendede 1 ay önce var 110 luk roland garros benzınlı arabam cok temızdı cok memnundum hıcbı problemım yoktu
aracımda duz boru ve sımota air intake kıt vardı bu şekilde 20 tl benzın ile normal kullanırsam 80-85 km civarı yapıyordu
gazlarsam 60 km falan yapıyordu
|
|
![]() |
|
106arts ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 81 |
birde alacagın arac kac model kac bınde fiyat nedir yazarsan iyi olur yada ilanı varsa atabılırsın buraya
|
|
![]() |
|
yaramasyaramas ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Ekim 2010 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yaramasyaramas
bende kullanıyorum 2001 roland garros 110 hp. performansı fena değil. üst devirlerde kullanmak zevk veriyor. sıralı sistem lpg li benimkisi. şehir içinde 3000 devir altı kullanırsam 20 kr yakıyor km de. 10 liralık gazla 50 km gidiyor. uzun yolda sıkıştırsan bile 20 kr u geçmez. 90 km sabit gidersen 15 kr a kadar düşer. ben memnunum fena araba sayılmaz.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
arkadaşlar konuları doğru başlıklar altında açalım lütfen.
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
burçak a katılıyorum konuyu yanlış yerde açmışız |
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |