![]() |
|
Jant hakkında fikir. !! |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
206_arda_gti ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Aralık 2010 Konum: İST. Sarıyer Durum: Aktif Değil Mesajlar: 103 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 206_arda_gti
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en üstteki jantı buluşmada bir arabada görmüştüm. efenin gt siydi galiba. gerçekten o jant süper. herkeste bayılmıştı
|
|
Forumlarda yazan hondacılar nedense E5 te hep arkadan plakamı okurlar...
206 gti 2.0 160-170 hp |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 üzerine 308 cc jantı takan üyelerimiz var mı ?
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
valla ben 14 look jantı alcam..kapaktan iyidir.olan varsa hbr verebilir.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
10 numero hakkatten bende isterim en yağlısından
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
alttakinden varsa satsana
![]() |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
3rkans ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2010 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
benim fikrim 308 cc jantı yeni çıktı çok hoşuma gıdıyo ben ondan düşünüyoum.
Uploaded with ImageShack.us
yada al sana jant en babası :))
Uploaded with ImageShack.us
|
|
206 X-line the Orginal
Mersin |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
:) Anlaşıldı arkadaşlar bulabilir isek uygun fiyatlı bakalım almayı düşünüyorum. Bu jantların fiyatları ve taksit oranı uygun gelmişti onunun için alayım demiş idim. Neyse kısmet başka baharaymış :))
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
orjinal jantlar daha iyi. yine de tercih senin
|
|
![]() |
|
![]() |
|
valla baba kusura bakma bu jantın aynısını takan bir araç gördüm ama düdük gibi duruyordu bencede quiksilver jantı bulsan da çok süper oturur
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
iimis hayirli olsun
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
berko ![]() 2. Vites ![]() ![]() 02 - Temmuz - 1988 Kayıt Tarihi: 27 Mart 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 303 |
ben 206lara oldum olası orjinal jantlarını yakıştırıyorum. bence gti&cc jantlarını çıkmacılarda uygun fiyata bulabilirsin. bu jantıda alcaksan en küçük 15'' al, 14'' de bişeye benzemiyo hangi jant olursa olsun.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
16 takarsan güzel durabilir. Ama tavsiyem orjinal jantlardan şaşma. 206 cc jantı ucuz bulup takabilsen bence daha çok yakışır.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Selam herkese , bu jant'ı 206 plus aracım için düşünüyorum. Fiyatı uygun ve taksitle alacağım. Sac janttan daha iyi olduğu için almayı düşünüyorum. Sizce 206 Plus için yakışır mı yakışmaz mı ? Kararsız kaldım.. ![]() |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |