![]() |
|
Track Cd Problemi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
t@lip ![]() 2. Vites ![]() ![]() 06 - Nisan - 1978 Kayıt Tarihi: 24 Mart 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 376 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ekim 2010 Saat 14:34 |
1- Kaliteli cd kullanılmalı,
2- cd, Windows Media Player'da yazılmalı..
|
|
En iyisi senin olandır
|
|
![]() |
|
karayel1984 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı karayel1984
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
ashampo burning studio programını bi dne istersen.ben onunla yazıyorum hiç bi problemle karşılaşmadım.yazma hızınıda düşük tutarsan daha iyi olur
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende 307 de sorun yaşamıştım cdleri kaliteliyle değiştirdim ve nero yazma hızınıda en düşükte tutuyorum sorunsuz kullanıyorum....
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
bendede benzer problem var princo larda sorun cıkarmıyorda diger markaların genelinde sorun cıkarıyor birde yazacagın cd nin hızını 24 x olarak ayarla. Windows Media Player dan yazmak yerine Nero kullan problem çıkmıyor o şekilde.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
teyp cd seçiyor kaliteli cd kullanın sorun kalmaz
|
|
![]() |
|
daggerunion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daggerunion
Bende arkadaş Media Player diyince aklıma gelmişti.. İki yazılımla denemiştim.. Bide onunla deneyeceğim.. Hatta az sonra bi yere gidecem.. Orda ki pc ile deneyebilirim.. Sonucu yazarım..! |
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Kullandığınız yazılım ve Cd ler ile de alakalı olabilir. Cd'leri kaliteli olanlardan seçip yazılımı değiştirerek tekrar deneyin. Ve hatta imkanınız var ise başka bilgisayar/cd yazıcı ile de deneyebilirseniz. Emin olursunuz.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
daggerunion ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Ekim 2010 Konum: ERZURUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daggerunion
Eco mod'a alması problem değil. Heralde biraz anlatımım yanlış oldu.. Hani kontağı kapattığında eco'mod'a alıyo ya cd çalar kendini. İşte eco'mod'da beklediğinde biraz bi kaç parçayı okuyabiliyo. Ancak daha önce yaptığım Track cd'leri problemsiz okuyo..!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
hımmm ozaman bir problem vardır sanayide bi oto elektrikçiye göstersene eğer eco moda alıyosa bişeyler vardır
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daggerunion
Ya bende zaten track atıyorum ancak bu problem zaten Track cd'de oluşuyo.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bizim arabalar sadece track çalıyo ben cd yi medya player da yazdırıyorum mp3 çalamadım ben de daha yapabilen varsa anlatsın
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı daggerunion
Merhaba arkadaşlar. Bizde bi 2006 206 1.4 HDI X-Design var. Yalnız cd çalarla ilgili bir problem var. Müzik CD'si yapıyorum track şeklinde ancak araca taktığımda çalımıyor müzikleri. Öylece cd'yi okumaya çalışıyor. Ancak bir garip tarafıda şu. CD'yi cd çalar'da bırakıp gidiyoruz. Ecomodda kalıyo. 2 saat sonra gelip kontrol ettiğimizde 2-3 parçayı okuduğunu ve çalabildiğini görüyoruz. Biraz zaman sonra 4-5 parçaya çıkıyo. Ancak 4-5 parçayıda çalarken yine sorun verebiliyo. Tam olarak sorun nedir? Orjinal cd olmadığından mı böyle yapıyo? Ancak başka arabada kullandığımız müzik cd'si var mesela onu çalıyor sorunsuz. O da orjinal değil.. Sorunun nedeni nedir? Varsa çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler..!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |