![]() |
|
FA korna |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
asi_cocuk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Eylül 2008 Konum: honda kinetic Durum: Aktif Değil Mesajlar: 299 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi_cocuk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Eylül 2008 Saat 07:31 |
emrah abi ibonun 5471 varya onun kornası işte ferreai kornası diye adlandırılır
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stabel kullanıorum eylencelerde cok ısınınca 5 dk susuo sonra yıne devam bozulma soz konusu deıl tonu da bosch dan farklı gercek ferrarı kornası stabelın ustune tanımam.. saygılar..
|
|
![]() |
|
tolgasena ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2008 Konum: Öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 105 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolgasena
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanırım tam ödeme yapmışsn... bende 45-50 civarında buldum aynı kornadan ;)
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
%90 arabayı yıkarken su felan kacmıştır ondan calmıyordur
|
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
valla arkadaşlar bir aksilik olmazsa pazar geleceğim, kornayıda monte edilen yeride göreceksiniz, artık bu korna olayında gına geldi bana, umarım bir çözüm buluruz neden böyle olduğuna dair,
|
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
arkadaşlar burda bosch car service var korna fiyatı normal sayılır ve sorun çıkmaz bosch ürünlerini dikaktli alın piyasada çin malları var bize garanti değişimine gelenlerde bunalrı yaşıyoruz
|
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
ben bosch korna satıyom cok sattım bi arıza cıkmadı su kacırmadıkca ve güzel yere montaj yapıldıktan sonra uzun süre kullanırsın bendede var 1,5sene olcak nerdeyse bi bozulma olmadı. |
|
![]() |
|
TOLGA ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1093 |
bu son aldığım bosch kornada bozuldu
![]() kısmet olursa pazar günü bende gelip servise bırakmayı düşünüyorum
![]() |
|
KADIN DEDİĞİN,
İSTANBUL GİBİ OLMALI, FETHİ ZOR, SAHİBİ TEK... |
|
![]() |
|
EMRE ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 28 Temmuz 2008 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 418 |
sesini duymak isteyen varsa verdigim link birebir ferrari kornanın sesidir dinleyebilirler isteyenler.
http://www.izlesene.com/video/arabalar-bosch-ferrari-korna/237583 |
|
![]() |
|
hahaha :D:D:D:
|
|
![]() |
|
sencer giderken arabasının önüne atla dinlersin
![]() |
|
![]() |
|
duymadım kı onu yaf su sıteden bı bakayım nasıl bır sey cıkıo :D
|
|
![]() |
|
sencerin 106 gti de fa korna var
|
|
![]() |
|
Doğanay ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
www.stebel.it adresinden korna seslerini dinleyebilirsiniz.
|
|
Adım Neco Arabam Peco
|
|
![]() |
|
sinan-s ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Sesi nasıl acaba?
|
|
![]() |
|
var ama bu 3. değiştirişim olacak adamlarda bıktı, orjınal bosh aldımya onlarınnda çin malı olanlarımı var, |
|
![]() |
|
hsnsnr ![]() 2. Vites ![]() ![]() 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
çin malı olduğundandır belki..
bilirsiniz eskiden çat çat korna vardı çok basınca dit dit olurdu :)
onlar gibi demekki
e peki garanti falan yokmu aldığın yerde
|
|
![]() |
|
arkadaşlar neden böyle olduğu konusunda bir fikri olan yok mu?
iki hafta içinde bozuldu bütün aldığım kornalar,
|
|
![]() |
|
+++++
|
|
![]() |
|
üzgünüm dostum bozuldu benımkı... ama eminin trafikte falan kesin duymuşsundur emrah kardeş
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |