![]() |
|
206 HDİ Arıyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Halis Öğretmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 94 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Halis Öğretmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ekim 2010 Saat 22:08 |
Uzun zaman sonra merhaba arkadaşlar;
Halihazırdaki focusumu satmam gerekiyor nakit borcum var geri kalan kısmı ile 16.000-17.000 TL ile 206 dizel düşünüyorum.Dizellerde en üst donanım XT modeli midir?Ayrıca dizellerde otomatik vites yok galiba.Düzden sıkıldım Beyoğlu-Şişli trafiğinde...
Forumdan satan varsa veya çevresinde olan varsa haber verirse memnun olurum.Mümkünse km si yüksek olmasın..
Mesela bu araç nasıl?
8 hava yastığı abartma gibi geliyor bana.
|
|
www.halisogretmen.com
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
en donanımlısı feline diye biliyorum benim arabamda 206 1.4 hdi 2006 model bendede 8 tane var havayastığı bazısı 6 tane diyor ama servicbox dan baktığımda 8 tane diyor banada
linkdeki araçta gayet güzel km de iyi eğer orjinalse almadan önce motoruna iyi baktır çok az yakan güzel bir araç tavsiye ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |