![]() |
|
Kaput Keçesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 21:31 |
merhabalar ben demircan siteye henüz üye oldum 206 dizel araç aldım ve
kaputun altında keçesinin olmadığını fark ettim bu yüzden motor sesi
içeri daha çok geliyor gibime geldi acaba aynı aracı olan arakadaşlarda
böyle bir hisse kapıldımı...?
![]() |
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206 larda ses zaten gelio sanırım arabam yok ama cok duydum :P
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
ses olarak biraz farkeder evet.
|
|
![]() |
|
dukenukem82 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Aralık - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 887 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı dukenukem82
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kece yoksa ufak yada büyük bi boya mazisi vardır . takmayımı unutuyorlar yoksa zormu geliyor bilmiyorum ama alıp kendin takabilirsin 50 - 60 tl arası bir fiyatı vardır.
|
|
![]() |
|
Araştırdım sadece peugeot servislerinde var fiyatı standart 95 lira bi an önce alıp takmam lazım daha önce benzinli araç kullandığımdan olsa gerek bir türlü alışamadım dizel araca ,, ama yakıt konusunda mükemmel ötesi çok ekonomik herkese tavsiye ederim
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
106 larda da yok galiba bu kaput keçesi, ne işe yaradığı konusunda birisi tozları topluyor motorun daha temiz kalmasını sağlıyor demişti???
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
benim araç 2005 model 206 panaromıc bendede yok o keçe.
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
benimkide 2003 dizel bendede yok keçe. acaba takınca ses azalır mı?
|
|
![]() |
|
Ego_Ist ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mart - 1982 Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
evet bende onu merak ediyorum ? eğer ses e etkisi varsa yaptırılabilir??
|
|
![]() |
|
okan77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2008 Konum: KasımpaşaKartal Durum: Aktif Değil Mesajlar: 840 |
Peugeot bu yapmış yapacağını... :) Fabrika çıkışı keçeyide opsiyon olarak koymuştur.
-Keçelimi istersiniz, keçesiz mi?
|
|
![]() |
|
ses çok azalmaz sanıyorum çünkü daha önce dizel araç kullanmamışsın belli o sese alışacaksın özellikle benzin istasyonlarına en son nezman gittiğini unuttuğunda :))) anladın sanırım
206 lar muadillerine göre oldukça sessiz bir araç bendede var 206 1.4 hdi bence gayet sessiz araç ısınınca ses çok azalıyor içeri ses alması ise zamanla alışırsın ben bazen çalışıp çalışmadığını anlamak için dinlemek zorunda kalıyorum araç bakımlı olunca ses dahada azalır bor power falan epey ses azaltıyo ama sanırım senin problemin keçedir çok rahatsız ediyorsa çok pahalı bişey değil taktır hem senelerce gider sana o keçe
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
keçe olunca değişiyor ses daha az kalıyor bence taktır bende benzinli aracıma taktırdım daha az ses alıyorum arabadan
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
acelik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: BİTLİS/Tatvan Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Bende 2004 dizel 1.4 hdi var içeriye çok az ses geliyor keçeside mevcut birde borpower kullnadım ses dahada azaldı tavsiye ederim.
|
|
Alparslan
BİTLİS / Tatvan acelik1980@hotmail.com Peugeot 206 SW x-line 2004 1.4 HDİ |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
borpower ne oluyor?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bor bir katkı maddesi yağ yani ama içindeki bileşenler filan ekili ve arabanın motorunun yağlanmasında aşınmamasında filan etkili oluyor deniliyor. motor sesini filanda azaltıyormuş. kimisi işe yarıyor diyor kimisi yaramıyor diyor. |
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
benim 307 var keçe.leş gibi olmuştu geçen gün silmiştim
![]() |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
anladım sence işe yarıyormu eklememizde fayda varmı?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
benim araba dizel elbetteki sesi azaltıyodur.ama motordan gelen sesi azaltmak için yapıyosan asıl izole etmen gereken yer motorun bittiği göğüslüğün başladığı yeri yaptırmalısın.benim arabda orda kalın bi izole var.
kaput içi keçe dışardaki sesi azaltır
Düzenleyen dogu - 18 Ekim 2010 Saat 18:49 |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
BU MOTOR KAPAĞININ FİYATI NE KADARDIR BİLEN VAR MI
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |