![]() |
|
İzmir'de usta tavsiyesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Ekim 2010 Saat 16:00 |
Selamlar herkese,
yaklaşık 1 haftalık yeni bir Peugeot severim. Eskiden uzaktan seviyordum Peugeot'ları artık kavuştuk :)
İzmir'de Yetkili servisler dışında peryodik bakımlar için önerebileceğiniz ustalar kimlerdir öğrenmek istiyorum. Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuda bende yardım alırsam sevinirim
![]() |
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhabalar, Öncelikle araçlarınız hayırlı olsun. Bir anı ve tavsiyenize cevap.İzmir'i pek bilmem ancak aracımı izmir otokentten bir galeriden aldım. Bir hafta kadar izmirde kaldım gezdik biraz. Araçta sanki hararet sorunu varmış gibi geldi. Ustaya götürdük. Hararet müşürü değişecek dedi bir de bunların rezistansları var ondan da olur dedi.Gittim hemen parçacıdan müşür ve rezistans aldım. Vakit geçti biraz ama şunları al gel demişti. Geri döndüğümde adam kapatmış gitmişti.
![]() Sivasta servise girdim BSI beynin bozuk dediler eee ne olacak dedim değiştireceğiz dediler fiyat olarak da 975 liracık gibi bir fiyat verdiler. Düşündüm ne yapmalıyım diye. Aradım ustayı dedim usta durum bu ne yapmalıyım. Murat usta sağolsun gene kurtardı bizi ![]() Düzenleyen kapagan - 17 Ekim 2010 Saat 22:57 |
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
murat usta iyiymiş gidip görmek lazım :)))
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Arkdaşım benimde özel sevislerden ağzım yandı sunroff arıza yaptı 1250 istediler tam veriyordum sağolsun benim usta tamirci olmasına rağmen halletti bu izmirde üstüne bi tane daha usta tanımam bi kere paragöz değil resmen tamir fiyatını sen belirliyorsun 6 sanayi sitesinde levent usta herkes tanır genç kafa dengi numaramı veriyorum ararsın istersengerekirse birlikte gideriz tanışmış oluruz
05558666896 |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
6 Sanayide olması gerek murat usta
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
sağ olun arkadaşlar tavsiyeleriniz için.inş bu arıza durumu olmaz olursada bu dediklerinize danışçam bundan sonra
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
mettow ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1979 Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2010 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 44 |
Yanıt yazan herkese teşekkürler.
ozan peryodik bakıma 4000 km kadar var. Zamanı gelince Murat ustayı arıyacağım. O sıra sana da haber veririm, zamanın olursa hem birlikte gideriz hem de tanışmış oluruz.
|
|
Metin
|
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
herkeze merhaba yazılarınızı okudum bende izmirde ikamet ediyorum fakat pejo konusunda izmirde hem güvenilir hemde iyi bir usta bulmak zor,hep kazık atmaya çalışıyolar,kısaca bi örnek,arabam stop etti çalıştıramadım,2.sanayiden bi ustam vardı aradım geldi,baktı dedi yakıt pompan bozulmuş elektirik gelmiyo odeişcek sadace parca 950 tl dedi,ben cekıcıyı arıyım gelsın hemen çekelım dedi.dedi çekici de 200 250 tl alır:) benim kendi abimde tamirci bmw ustası fakat yurtdısında onu aradım dedim böle böle abi hiç marş basmıyo dedim,abicim git bi akü al tak dedi,gittim 100 tl ye mutlu akü aldım kendim taktım ogün bugun cok şükür sıkıntı yok,tamirciyi aradım dedim ne kdr şerefsizmişin sen dedim arıza aküdenmiş dedim,hiç bişey demedi kapadım tlfnu...yani bi sorun alakasız şeyler söylüyolar,en son olarakta tamircim 6.sanayide kulaç oto devamlı oraya gitme kararı aldım baskı balatayı fln orda yaptırdım sıkıntı yok....izmirde olan arkadaslarla tanışıp birbirimize yardımcı olmayı isterim....
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
tanışalım arkadaşlar
buluşma yeri ayarlayıp ![]() Düzenleyen dogu - 18 Ekim 2010 Saat 17:23 |
|
beyaz |
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
o zman izmirde bi buluşma gerçekleştirelim ne dersiniz?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
tamam sonay seni öyle bi ustaya götürücem ki şasırıp kalacaksın adam bu işte gerçekten çok iyi hem tanışmış oluruz
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ben buca şirinyerdeyim
|
|
beyaz |
|
![]() |
|
bende buca sayılır genellikle bucada oluyorum tüm arkdaşlar orda çünkü bi hafta sonu tüm pejojular toplanalım
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ben bu hafta sonu için müsaitim ozan
diğer arkadaşlarda yazsın uygun olursa buluşur
![]() |
|
beyaz |
|
![]() |
|
olur hafta sonu bende uygunum yazaralrsa buluşalım
![]() |
|
ozaann
|
|
![]() |
|
sonay ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 31 |
ozan olur bende buca tarafı sayılır leventteyım..inşallah ustayla tanısmak nasip etmezde allah :D:D biz tanışmış oluruz..
|
|
sonay
|
|
![]() |
|
elnino35 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2010 Konum: İZMİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 83 |
bende gültepedeyim buca 5 dk burdan bende müsaitim gelebilirim
|
|
Peugeot 206 forover.
|
|
![]() |
|
4 kişi olduk var mı başka
![]() |
|
beyaz |
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende gelmek isterim malesef hafta sonu çalışıyorum hem bana baya uzak :) ksk deyim ben
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |