|
alınık 106 gti |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
NU103
1. Vites NU 103 Kayıt Tarihi: 16 Haziran 2008 Konum: KoŞuYoLu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
serhat abi haksızmıyım ama 8.500 ytlye gti mı olur galeriye gitse havada kaparlar bu arabayı düzgün bisey olsa |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben kapcam zaten :P
|
|
Rz@_106
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Temmuz 2008 Konum: KonYa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 133 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
walla araç bi boya bide eksik gedik ister sanırım + keyife göre bişeyler çıkar mesela angel , 4 adet büyük kafa bosch korna ( düüdüdüdüdüdüdüt ) vs. parası olan kaçırmasın tabi bi servis onayından sonra
|
|
haruncoskun
3. Vites Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı haruncoskun
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
bi yorumda ben yazayım bari benim olmazsa olmazlarımdan klima sonroof yok ama fiyatına göre iyi gibi şayet motor şasede sorun yoksa
|
|
ENGİN
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 433 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kazasız masrafsız sade sayılabilecek nitelikteki bir 106 ya 12 blemedim 13 bin ytl veriliyor.. sen bu aracı 7.500 ytl ye kapatırsan 3.500 - 4.000 ytl ye bu aracı adama döndürebilirsin... geriye kalan parayla komple bir müzik tesisatı yaparsın üstüne bir depo da benzin bile alabilirsin :=)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bos ver klima sunroof kilo demek :D buda beygrde düşüş demek :D standarlardan daha hafifi olcak araba az ciğerliyse oda bi gün büyüyecek tıpış tıpış yürüyecek :D
|
|
hsnsnr
2. Vites 17 - Aralık - 1980 Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 178 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araç alındımı gösterildimi bakıldımı durum nedir bilgi istiyoruz.........
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
araca bu gün kısmetse bakmaya gidiyorum
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |