![]() |
|
motor numarası sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 17:36 |
hayır şimdi aracı satacaksın adam bakıyo motor no okunamıyor bu ne diye sorar adama ne bu çalıntı mı nedir diye toplamamı.niye tüvü suçlamayacakmışız ben onu anlayamadım bu konuda tek yetkiliş onlarr eee bunu zorunlu kılmışlar deniz kabuğuyla yapmıyorlar bu işi para veriyoruz 126 tl para veriyorum emniyet kemerini çekiyo bakıyo tamam.farlara bakıyo bide arabanın altına ooohhh 126 tl bende bu paranın karşılığını bekliyorum kardeşim elini taşın altına motora sokacaksın ve o motor numarasını okuyacaksın haa gerçekten okuyamıyosan aracı geçirmeyeceksin muayeneden yada geçiriyosanda kusur yazmıycaksın açsınlar baksınlar sözlüğe kusurun anlamına
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
o zaman bizde şikayette bulunalım ne saçmalık olan bişeyi yok gösteriyorlar
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
saçma bir durum daha benim de başıma gelmedi ama yapabilecekte bişi yok. eski sistemden gelen bir eksiklik aslında TUV'de yeni bir sistem oturtmaya çalışıyor onlarıda tam olarak suçlayamayız. yeni sisteme geçiş olarak bence çoğu kişi bu durumdan etkilenece diye düşünüyorum bakalım şubatta benim de muayenem geliyor başıma öyle bişi gelirse detaylı anlatırım :)
|
|
![]() |
|
ÇOK SAÇMA OZAMAN OKUYAMIYORSAN YADA OKUMUYORSAN HAFİF KUSUR VERMİCEN ARABAYA SAÇMALIĞA BAK YAA BEN DİLEKÇE VERİP ŞİKAYET ETTİM 126 TL ALMAYI BİLİYO HİÇ BİŞEY YAPMADAN
GETİRSİNLER BANADA ARABA SAĞINA SOLUNA BAKIP BENDE MUAYENE EDEYİM ARKADAŞ
|
|
![]() |
|
arkadaşlar sorun TUV ündür bir kaç arkadaşımdan duydum fiat ın başındaki bazı numaraları eskiden yazmadıkları için alım satımda sorun çıkıyoruş markasal bir problem değildir eski sistemden kaynaklanan bir problemdir emniyette tanıdığınız varsa işi çözüyorlar.
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
pejoyla alakası yok..kia sorentodada aynı problem oldu.motor no yok dıor..tüv de bir gariplik var bence
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
aynı sorun benimde başıma geldi tüvde ama geçti galiba tüm pejoların genel sorunu
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızı yetkili servise götürün motor numarasını onlar okuyacaklardır. Araç kayıtları var ise oradan da çıkartacaklardır.
|
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
tüvden motor no okunamıyor yazıyor nerde bu motor no eee benim araba bu yüzden hep kusurlu çıkıyo ne saçmalık bu yaa bütün pejo 206 lar böyle mi yani nedir bende buna bi açıkmalama getirilmesini belkiyorum tüvden şikayettede bulundum ama
|
|
![]() |
|
safiye ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
ruhsattaki motor numarası ile tüvün motoru okuduktan sonra yazdığı motor numarası farklı çıkıyor emniyet bunu sorun olarak kabul ediyor tüv motorda gördüğü her harfi motor numarası olarak algıladığı için sanırım bu sorun oluştu.öneri rica ediyorum |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |