![]() |
|
2313213213 |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Ekim 2010 Saat 23:51 |
varta ya da bosch sığarsa 72 amper al
|
|
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bosch silver......
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Akü bitik hocam.Kendi aküm bitmişti 1.5 ay once idareten çıkma akü taktık buda patladı bidaha hayattada çıkma birşey koymam araca mekanik aksamda. Kısaca akü almam zorunlu ama arkadaş tesaisat varsa 72A demiş ilgimi çekti yarım saat sonra gidicem zaten bakalım butçeye gore ya 60a yada 72a hangisi kesemize uygun ise onu taktırıcam |
|
![]() |
|
72 amper gri serisini 140 tl 6 taksite eskişehirde ben almıştım. 2 hafta önce.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
göztepe sanayide öztürk otomotiv |
|
![]() |
|
2000 model 106 quicksilver ımda yaklaşık 2 hafta önce aynı problemin benzerini yaşadım ben mutlu 72amper taktırdım çok memnunum tesisat için 60 amper biraz düşük kalıyor ve aracın soğuklarda zor çalıştığı zamanlarda 2-3 marş daha fazla basabiliyorsun 72 amper önerimdir. mutlu da yılların markası kalitesi kanıtlanmış bir aküdür. [ herhangi bir akü bayisi değilim :) ]
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
mutlu yada vartayı öneririm
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
sanıyorumkı yanlıs bır dusunce var kafanda. "15-20 dk muzık dınleyınce vurdurmak zorunda kalıyorum" demıssın. tahmın edıyorumkı "akunun kapasıtesının yetersız oldugunu ve 60A alırsam daha uzun sure dınlerım" gıbı bır dusuncen var. aracının sarj sıstemınde herhangı bır problem yoksa akun omrunu tamamladıgı ıcın 15-20 dk muzık dınleyınce bıtıyordur. sen yıne 45A yenı aku takmıs olsan aynı sey basına gelmez bence. bu arada aracının sarj durumunuda bır kontrol ettır. az yada fazla sarj yapıp akuyu bozmusta olabılır veya sarj tutmamasına neden olmus olabılır. bırde akunun sıvılarını kontrol ettın mı? belkı hucrelerdekı elektrolıtlerı eksık? bız 5 ay aracın dısında beklemıs ve ustaların "cop olmus" dedıklerı akuyu canlandırdık tekrardan ve suan eskı verımıne ulastı... Düzenleyen cecoli - 14 Ekim 2010 Saat 15:48 |
|
![]() |
|
nerden aldın hocam 60a mutlu 90 tl.
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
60A mutlu iyidir eski quikime taktırmıştım memnundum. Geçen hafta 206 ma aldım 90 tl |
|
![]() |
|
kutu yerı yok alttan vidalı bağlantısı 60a boyutlarını bılmıyorum ama akşam bakıcam sığıyorsa sanırım 60 lık takıcam takılı olan
45a ıle part halinde stop ettiğimde 15 20 dk muzık dınler ısem vurdurmak gerekıyordu.
yardımlarınız için teşekkürler yarın fiyatlarıyla beraber aküleri yazarım almak ısteyen olursa burdan bılgı alabılır |
|
![]() |
|
akunun kapasıtesı olayına gırecek olursak bu durum aku kutusunun boyutu ıle sınırlıdır. o acıdan bunu konusmaya gerek varmı? 45A takıp devam edeceksın. benım akumde 45A. benımkınde daha buyuk aku kutuya sıgmıyor. eger aracında kutu yoksa yerıde musaıtse 60A gırıyorsa tak tabıkı. akunun buyuk olmasının hıcbır zararı olmamasının yanında yararıda vardır...Düzenleyen cecoli - 14 Ekim 2010 Saat 12:53 |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Yıllardır cok yakın arkadaslarım ve ben Yiğit Akü kullanıyoruz.. Kesinlikle verilen parayı sonuna kadar hakediyo bence.. Mutludan da daha uygun bildigim kadarıyla..
Tavsiye ederim..
|
|
![]() |
|
mutlu inci bosch tavsiye markalar ama benim için amper tavsiyenizde önemli arkadaşlar
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
akü bakan arkadaşlar marka ve fiyatda yazarsa düşünenlerede yardımcı olabilirler mesela
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
bosch benimde aklımda.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
duzgun bakılırsa mutluda 5 sene gıdıyor. ıncı bosch delco vs de alınabılır...
|
|
![]() |
|
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
206 mda fabrika çıkışı VARTA var.5 sene oldu.şuan değişim gerekli..gene VARTA alacağım.tavsiye ederim.bugünlerde bende akü bakıyorum.
|
|
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
mutlu olabilir tabiyki,incide düşünebilirsin. uzak doğu olanlardan kaçınmalısın bence. kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Düzenleyen Kozolaq - 17 Kasım 2017 Saat 19:21 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |