![]() |
|
307 yapmak istediklerim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12 Ekim 2010 Saat 18:05 |
ewet dogru seçim orjınal 5 kol 16 jant bul 3.5 luk yayla cok tatlı durur arac
|
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki teşekkür ederim o zaman 205-55-16 doğru seçim
|
|
2003 PEUGEOT 307 1.4 XR HDİ BEYAZ
|
|
![]() |
|
coyote26 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 13 - Temmuz - 1989 Kayıt Tarihi: 25 Ocak 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 314 |
ne demek rica ederim.... Bence sen hiç 15 jant fln alma....307 nin orjinal 5 kol 16 ınc jantını al 205-55-16 lastık tak chıptunıngıde yapın 3.5 luk yaylarıda tak arabaya cok tatlı durur aracta suankınden seri olur konfordanda ödün vermezsın... bnden sana tavsıye pısman olmazsın 15 jant alıp ön plana cıkarman zor jantı cunku arac jantı bastırır görsel olarak jant arka planda kalır pek hos durmaz....Bunu ınternnetekı 15 celık jant takılı 307lere ve jantlarına bakarak anlayabılırsın |
|
![]() |
|
kabus ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2010 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 104 |
eyvallah beni aydınlattığın teşekkür ederim ben şuanki performansın üstüne çıkmak istiyorum Chip ile o yüzden jant ebadını büyütmek istemiyorum görüntü benim için ikinci planda 15 jantta kalıcam şuanda lastik ebadım 195/65/15.
takacağım 15 çelik jant biraz küçük duracağı için jantı biraz daha ön planı çıkarmak amacı ile 195/55/15 lastik düşünüyorum nasıl olur aslında biraz daha geniş taban olsa daha güzel olur ama bu kezde lastik tabanı genişlediği için ister istemez azda olsa performansta düşüş olur bu arada diğer sorularımada cevap bekliyorum teşekkür Düzenleyen kabus - 11 Ekim 2010 Saat 17:37 |
|
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
bence 16 daha güzel gösterir ama sen bilirsin.
|
|
![]() |
|
araca chip yapıcaksan 16 inç buyuk gelmez Aynı aracın Wimmer RST yazılımlı olanı9 var bnde 17 ınc kullanıyorum hantalda değil Chiptunıng yapılmadan 15 ınc sac jantta nasılsa chıptunıngten sonra 17 ıncte aynı performansı var 15lerı takınca cok daha serileşiyor bu arada sıyah jant alma derim....3,5 cm yayda çok yakın olmaz gayet rahat kullanabılırsın jantıda 16 al derim sen jant buyumesınden yana deilsin sanırım...Bu arada macera arıyorsunuz diyenlerede Aldırma Chiptunıng yapın ve ona göre karar verin 16 ınc jantta 3.5cm yay cok tatlı durur...
|
|
![]() |
|
bende zaten macera aramıyorum yukarda detaylı şekilde anlattım genede sağol
|
|
|
|
![]() |
|
dogu ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Ekim 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 199 |
hiç macera arama aynı ölçülerde orginalinden devam et zaten motorun küçük
|
|
2006 307 hdi 90hp comfort
beyaz |
|
![]() |
|
[QUOTE=cecoli]
takacagın lastık 205-55-16 olacaktır. 2.secenek olarak yazdıgın olcu aracına ufak. o lastıgı ancak 206 306 larda kullanabılırsın. daha arastırma gerek yok. dıkkat edersen zaten orjınal 16" jantlı 307 lerdekı lastık olcusunu soyledım sana. burdanda kıyas edebılırsın. 17" takmak ıstesende olcu 205 50 17 olacaktır... sağol ama benim şuanda aracın üzerinde 195/65/15 jant lastik var ben orjinal 15 jantın üzerine çıkmak istemiyorum malum araç 1.4 hdi 70 hp o yüzden 16 jant takarsam hem jant büyüyecek hem lastik tabanı genişleğecek zaten aracın performansı düşük senin dediğin ölçülerle performans dahada düşmezmi???
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
takacagın lastık 205-55-16 olacaktır. 2.secenek olarak yazdıgın olcu aracına ufak. o lastıgı ancak 206 306 larda kullanabılırsın. daha arastırma gerek yok. dıkkat edersen zaten orjınal 16" jantlı 307 lerdekı lastık olcusunu soyledım sana. burdanda kıyas edebılırsın. 17" takmak ıstesende olcu 205 50 17 olacaktır... |
|
![]() |
|
selam arkadaşlar bende 2003 model beyaz 307 1.4 hdi var size sormak istediklerim konusunda yardım ederseniz çok sevinirim şuanda aracın üzerin orjinal 195/65/15 kapak jant kullanıyorum Diğer bir konu ise ön ve arka tamponu boyatmak istiyorum tomponlarda boya kavlaması olduğu için ayrıca yan kuşaklar yan aynalar ve kapı kollarınıda boyatmak istiyorum şu anda arabanın kapı kolları ve aynalarda şu sevimsiz krom kaplamalar var daha önceki sahibi yapmış şimdi bu kromlar söküldüğü zaman yapıştırıcı izi kalırmı boya atıldığı zaman kötü bir görüntü olurmu bu arada kapı kolları aynalar yan kuşaklar ve tomponlardaki siyah bölümler siyaha boyanacak yani orjinalinde olduğu gibi bu saydığım boya işlemleri nekadar tutar ve ilerde boya atılan bölgelde kavlama olurmu yıkamada falan aslında bi ara kople gövde rengi beyaz yapacaktım sonra vazgeçtim çünkü herkes aynı şeyi yapıyor düz siyah jant kenarı kırmızı şerit ve siyah ledli stoplarla tamamlamak istiyorum Bu arada sizlerden siyah jant marka model tavsiyelerinizi bekliyorum çok pahalı olmayacak en fazla 800 tl son olarak |
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |