![]() |
|
far karartma tamamdır fotoları yukledım :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Ekim 2010 Saat 18:15 |
Arkadaşlar far karartma işlemini yaptım ve bıtırdım H4 buzlu cama olmaz dedı herkez ama bence cok guzel oldu :)
![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen crazycakir_43 - 09 Ekim 2010 Saat 18:25 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bak Güzel Sade Bir Çalısma Orjinallik Bozma Sakın Kardeşim |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Ellerine saglık guzel görünüyo böle ufak seyleri herkez senin gibi yapabilse keske :)
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Lip Lip :D orjınalliğini bozma aracının farlarda 10 numara bence
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
![]() ![]() ![]() ![]() |
valla herkez yapabılır bunu cok basıt bı ıslem sadece camı acmak bıras ugrastırıyor o kadar :) elektrıklı sobanın onune yok 5 dk tutmak lazım zaten kolay cıkıyor tornavıdayı sok cıkart :)) sonra boya kapat :9
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
bende sprey boya ile siyaha boyamak istiyorum ama tırsıyorum daha ilk haftadan arabanın farı elimde patlamasın diye :D
|
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
valla bende korktum ama oyle sandıgın gıbı kırılmıyor kırılacak dıye cok korktum camı :) camda yok hıc bı yerde far almak zorunda kalıyoruz :) ıyıce ısıttıgında kolay ayrılıyo tornavıdayı ıyıce sokup her tarafını sılkondan kurtaracaksın ısıtmaya bakıyo mıllet ısı tabancası falan almıs ama bn elektrıklı sobanın onune koydum 5 dk durdu sonra cıktı :))) bızımkıne fakır mod dıyolar :))
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
frk_206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 45 |
önce ön logoyu sonrada yan çıtaları boyayıp acemiliği orda atıyım sonra farları boyarız :) peki camı geri yerine takarken nasıl olacak silikon sıkmak gerekecekmi yoksa camı takıp ısıtıp kendi halinde soğumasını mı bekleyecez |
|
FARUK İLİKLİ
KAYSERİ ARh+ 2006 MODEL 206 VAN |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
yarın bnde tamponları cıtaları boyacagım bakalım plastık astarı boya hazır beklıyor :)) camı gerı takarken once eskı slıkonları temızleyıp guzelce tekrar sılıkonlayacaksın yerıne oturtup bantla ve plastık kelepcelerle sıkacaksın cam tam oturması ıcın bı gun beklersek yeterlı olur heralde bn oyle yaptım |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
güzel olmuş emeğine sağlık
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
güzel olmuş eline sağlık
|
|
![]() |
|
basehead ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Ekim 2010 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 84 |
iyi :D hoş yani angel da şekil ama hıh :D
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
guzel olmus elıne sglık
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
teşekkürler :)
|
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
|
![]() |
|
Kifanhom ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 304 |
zevkli bir uğraş
ellerine sağlık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |