|
acil 206 sunroof camı arkadaslar!!!!!!!!!!!! |
Yanıt Yaz | Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
Eleanor_
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 07 Ekim 2010 Saat 12:13 |
|
arkadaslar bu gece serefsizin biri sunroof camımı çalmıs acilen bana sunroof camı lazım eger elinde olan varsa benle irtibata gecerse çok sevinrim..
tel : 0506 929 09 73
|
||
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
daha neler görecez ya...
geçmiş olsu kardeş
|
||
Eleanor_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sağolasın kardesim inan nasıl üzüldüğümü anlatamam.. zar zor borcunu ödüyoruz bide başıma bu çıktı..
|
||
|
||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sunroof camı pahalı oldugundan çalıp satıyo şerefsizler set fln bitti şimdi buna başladı imansızlar çok geçmiş olsun çıkmacılara bak daha makul olur fiyatlar
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
allahtan belalarını bulurlar inşallah..
o haram para nasıl bogazlarından geçiyo anlamıyorum...
|
||
Eleanor_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
malum havalarda yagıslı mecbur kapalı otoparka koyduk arabayı yaptırana kadar.. durduk yere iş aldık başımıza
|
||
|
||
muratgulen07
1. Vites 05 - Ocak - 1989 Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2010 Konum: ÇORUM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 619 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı muratgulen07
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
|
ilk defa duydum çok geçmis olsun..spoiler falan duymuştum çalınanda sunroof camı tuhaf..
|
||
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
507 207 00 27 MuraT GÜLEN |
||
Faruk
2. Vites Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
hırsızlarda şaşırmış kardeşim,hava yastığına şaşırıyoduk zamnında şimdi de sunroof camı....
büyük geçmiş olsun,Allah başka dert keder vermesin... |
||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
||
Eleanor_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
sagolun çok arkadaslar Allah beterinden korusun...
|
||
|
||
Eleanor_
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
güncell...
|
||
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
oncelıkle cok gecmıs olsun dıyorum. yalnız cok merak ettıgım bırsey var. kılıtlı duran bu camı nasıl sokmus yerınden yaaa ???
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
geçmiş olsun.benim teyze oğlunun arabasının kaputunu çalmışlardı.sabah kalkıpta arabaya bakınca güleyimmi ağlayımmı çözemedim diyordu teyze oğlu.
|
||
ozaannn
2. Vites Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
arkadaşın dediği gibi kapalıyken sökmeleri çok garip.
|
||
ozaann
|
||
Özgür
3. Vites 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
kaput,sunroof camı,airbag,spoiler...
oha yaa...zehir zıkkım olsun şerefsizlere |
||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
||
bayelektronik
2. Vites 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
|
|
|
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
zaten peugeot un cam tavanını sokmeyı bılmeyen ınsan calamazkı yanı koskoca camı? nasıl cıkaracagını bılmese boyle bırseye cesaret edemez...
Bunlarda hıc Allah korkusu yokmudur anlamam kı. desenıze olsa yapar mı dıye???
|
||
uFig
1. Vites Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 60 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
son zamanların modası.. benimki kırılmıştı ben sabit cam yaptım korkum telaşım kalmadı. Ama 206 sunroof camı kolay sökülüyor. tırnakları çıksın yeter açık kapalı farketmiyor.
200 tl verip düz cam yapıştırt gitsin bence. çıkması bile 600-800 tl birde sunroof açıkken 80 km hızı geçerseniz sunroof uçuyor bilginize. |
||