![]() |
|
Açık Hava Filtresi Yardım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ekim 2010 Saat 23:43 |
Merhabalar
306 1.8 xr aracıma açık hava filtresi takmayı düşünüyorum 1. amacım aracımın daha iyi nefes alıp performans sunması 2. amacım yüksek emiş sesi ile sürüş keyfi 3. amacım ise ekonomik bir başlangıç aşagıdaki resmini verdigim filitreler den hangisi hem 306 ya uyumlu hemde ihtiyaçlarıma cevap verebilir yada sizin kullandığınız veya bildiginiz bir filtre varmıdır 55 tl olan bu filtre 15 tl olan z tech esnek boru ile monte edeceğim maliyet toplam 70 tl JSV marka 24 cm boyunda 15 cm en 15 cm derinlik boru bağlantı noktası 7 cm 1600cc üstü ve altı motorlara uyumlu deniyor 450 gram paslanmaz çelik ![]() bu da 22 tl + z tech esnek boru 15 tl toplam maliyet 37 tl katana marka (modacar) 16 cm boy 12 cm en boru girişi 6 cm bu model küçük ve ucuz olmakla beraber benim dikkatimi 14 kişinin yazdığı yorumlarla çekti toplamda 4 yıldız almış genel olarak yorumlarda toz tutuş ile ilgili fazla bilgi verilmemiş ama kullanan herkes sesinin çok tok çıktığından bahsetmiş ![]() bu da esnek borumuz ![]() başka kullandığınız markalar varsa onlarıda önerebilirsiniz herkese teşekkürler |
|
![]() |
|
alp34 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
k&n hava filtresi hem piyasada en çok duyulmuş olan bi marka ve kullananların başarılı sonuçlar aldığı bi markadır... bi fiyatını sor derim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |