![]() |
|
Ledli stopların su almasını önlemek ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Eylül 2010 Saat 21:00 |
Bir çoğumuzun aracında orjinal olmayan stoplar mevcut ve su almaktadır. Bunun önüne geçebilmek, kötü görüntüyü ortadan kaldırabilmek için yaptığınız işlemler varmı ? Paylaşırsak herkes faydalanır.
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
stopları takmadan önce bagaj kapağının altında kalan ve görünmeyen siyah kısıma araç camcısında siyah silikon sıktırdım. belli bile değil. ayrıca su almasını engelleyemiyorsanız stopların alt tarafına yani tampona bakan görünmeyen kısıma bir çivi ısıtarak açılan delik içerde biriken suyu dışarı atar ve havalanmasını sağlar. ince bir çivi ile. su alan orjinal stoplarıma yapmıştım.
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Stopu Del Su Akar Ordan...
![]() |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
Gökhan sizin o tarafda bulusmada stop ları gostermişdin ben sana silikon oring önermişdim yerinde olsam şerit oring alırdım fazla kalın olmamak şartıyla tabi ben burdan ne desemde boş gelir görerek inceleyip orıngın kalınlığını sölemek lazım
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |