![]() |
|
Bu araç nasıl yorum istiyorum |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Eylül 2010 Saat 19:49 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-orjinal-1999-temizi-kalmadi-diyenlere-herseyiyle-temiz-106-gt-31564446/detay
bu araç hakkındaki yorumlarınızı söyler misiniz fiyat bakımındanda nasıl ?
|
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
smile52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: qiRéSun Piraziz Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-antalyanin-baskentlisi-orjin-gtiiiiiiiiii-31413692/detay
bir de bu araç ikisini tek tek yorumlarsanız fiyat ve özellikler bakımından yardımcı olursanız sevinirim
|
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
gri arabaları zaten alma quiksilver gibi duruyor kırmızı gti da içini göremiyoruz tavsiyem beyaz , siyah , kiraz kırmızı gti lara yönelmen her zaman daha güzel duruyorlar.
Düzenleyen GökhaN - 27 Eylül 2010 Saat 20:15 |
|||
![]() |
|||
Özgür ![]() 3. Vites ![]() ![]() 07 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Ağustos 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1664 |
||
İLK İLANDAKİ GTİ BOYALI...ZATEN BOYASIZ GTİ ÇOK ZOR
|
|||
206 feline 1.4 hdi 2006
|
|||
![]() |
|||
BAHTİYAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() 16 - Ekim - 1991 Kayıt Tarihi: 02 Haziran 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 637 |
||
106ya bu kadar para vereceğinize 206gtı öneririm ama illa 106 diyorsanız bordo daha iyi gibi geldi griyde boya olabilir almadan önce mutlaka kendiniz servise götürün sahibinin verdiği raporlara da sakın inanmayın neler neler gördüm ben hayırlısı olsun inş.
|
|||
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL. |
|||
![]() |
|||
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
||
kayseride ki araç bence daha olumlu, gti da artık boya fix gibi birşeydir.. eğer renk tercihin varsa gri gayet şık.. fiyat olarak illaki nakitte ikram yapacaklardır ama bordoya ben hiç ısınamadım o parayı hakedicek bi duruşu yok gibi geldi bana... Gri 106 gti ağırlıklı düşün derim..
Ben olsam düşünmeden gri gti yi alırdım. (baktırmak kaydıyla) Düzenleyen okankrgz - 28 Eylül 2010 Saat 00:08 |
|||
Koceli/İZMİT
1982 |
|||
![]() |
|||
ali öncü ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Şubat 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1155 |
||
bende gökhana katılıyorum güzel duruyor ama genede quicke benziyor. bu fiyatlar bence gtia çok para,internet fiyatları şişirme bence...
|
|||
![]() |
|||
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
||
15e 16ya artık gti satmak zor şişiriyorlar fiyatları. Aracın 98 de türkiye ye giriş fiyatı 20 bin tl nasıl 16 ya satar 2010 yılında anlamış değilim. 2001 olur full olur verilir max 16 98 ler artık bitti. edecekleri fiyatlar 12-13 dahada etmez bence
|
|||
![]() |
|||
mehmet1965 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2010 Konum: AŞKI ESKİŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 511 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mehmet1965
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-206-karadeniz-in-incisi-yok-bir-ikincisi-31751634/detay
grı quık gıbı kırmızı zaten tunıng 06 dıye bır yerde boya da yenı yapılmıs her halınden bellı hem o parayı verdıkten sonra 206 gtı bın derım bende sana |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bencede 206 gtı daha ıyı bır tercıh...hem daha konforlu hem daha yakısıklı...
|
|||
![]() |
|||
atakanka ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 201 |
||
16,000'e ben 106 yerine 206 bakardım.
|
|||
Varlığımız provakasyon birbirimize.
|
|||
![]() |
|||
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
||
Gri renk 106 Gtı da bende sevmiyorum quiksilver gibi duruyor
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-106-sari-gti-orjinal/detay
bu araba 15000 tl edebilir. Dediği kadar güzel bakılmışsa gösterişide cabası. |
|||
![]() |
|||
||
o kadar fiyat verilmez diye düşünüyordum bende zaten . benim hosuma dış olarak kırmızı olanı gıttı içini bilmiyoruz tabii ilanda sadece dısı war . gti renkli araç guzel duruyor icindeki yüklü olan tuning malemelerıyle bırlıkte . rengı guzel degil o kadar .
106 GTI arabasının en zevk alanı gideni tutulanı 97 98 99 modeller diye biliyorum . o yüzden 2000 2001 düşünmuyordum tabi doğru biliyorsam ? Bazı arkadaşlar 206 GTI diyor . Çevreden duyduklarıma göre 106 GTI daha hızlı daha kıvrakmıs çoğu konularda 206 GTI dan ? Doğruluk payı var mı bilmiyorum olan yorumunu yapsın rica ederim . Eğer 206 GTI 106 GTI dan daha hızlı kıvrak konforlu ise 206 GTI da olabilir . Fakat benim istediğim hayranı olduuğum araba PUG 106 GTI tabiki =) o yüzden siz bu konularda bilgisi olan arkadaşların yardımcı olmalarını isterim ..
|
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
||
sen o linki yollamasan ben gezdiğim arabanın satılık olduğunu bilmiyordum =) o araç güzel burdan bi akrabamın ucuz fiyata aldı çok masraf etti bu hale getirdi . arabası güzel gerçekten ibreyi kırma yolunda ilerliyor konforu rahatlıgı guzel ama bakalım =) birde şunu düşünüyorum alırsam 106 hevesi içimde kalacak =) o yüzden 106 dan hız kıvraklık vs her yönden iyi ise düşünürüm 206
Düzenleyen smile52 - 28 Eylül 2010 Saat 17:11 |
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
murtycan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1988 Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 129 |
||
madem tanıdığının arabası :) oda sana daha ii yardımcı olabilir kullanırsın görürsün test edersin belki temiz olduğunuda düşünyorsan eğer o arabayı satın alırsın geçmişini tanıdığın bildiğin araba daha iyidir ![]() |
|||
206 feline 1.4hdi
|
|||
![]() |
|||
||
İyi tanıdığımın arabası o yönden güzel . fakat 106 GTI bana ayrı bi zevk heyecan veriyor =) dediğim gibi hız kıvraklık vs.. yönden iyi ise 206 GTI o zaman onu düşünebilirim . bilgileri olan arkadaşlar yorum yapar inşallah =)
|
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
gokhanozmen ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Temmuz 2008 Konum: eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı gokhanozmen
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
bu ilandaki araçta temiz gibi duruyor.
|
|||
26 TY 334
2004 206 HDI :) |
|||
![]() |
|||
||
yok bu gelmez bana =)) sağolasın
|
|||
PeuqéoT 106 GTI !
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Arkadaşlar gri 106 GTI'a binecek olsam, aracın bütün GTI logolarını söker, Quiksilver çıkartmalarını yapıştırırdım, sonra da ilgili arkadaşlara yollarda ''ŞAKA''lar yapardım =))))
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |