![]() |
|
307 130-160 arası Titreme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Eylül 2010 Saat 00:21 |
Merhaba arkadaşlar ben otobanda giderken aracımla mesala 100 km ile gidiyorum sabit birden gaza yüklendiğimde motor sanki titreyerek bi 5-10 saniye gidiyo sonra 130-140 a gelince kesiyor sesi. sadece yüksek hızda giderken yapıyor ufak bir motor sesi sanki zorlanyor gibi bir ses rahatsız etmiyor fakat merak ediyorum neden bunu yapıyor ? premsesimin sorunumu var acaba ?
|
|
![]() |
|
selçukcivelek ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 33 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selçukcivelek
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
en sağlıklı cevap aracınız bir serviste makinaya bağlatmak aynı kasa bendede var ama deil zorlanmak normal 60 la 70 le gidiyomuş gibi rahat çıkıyo o hızlara otomatik olmasına rağmen..
|
|
Peugeot 307 Sw Premıum...
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Düzenleyen xMEGANx - 25 Eylül 2010 Saat 11:08 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
takozlarında yırtık var veya iç yuva aşınmış motorun
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
furkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 25 Ekim 2010 Konum: izmir buca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 396 |
ana takoz 150 tl şanzıman fişeği 30 diğer alt takoz 25 tl işçilik 50 tl
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |