![]() |
|
Katlanır ayna |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Eylül 2010 Saat 14:10 |
Arkdaşlar bişey sorucam ben daha öncede 206 gti kullandım şimdide 2000 xt 1,6 8 valf kullanıyorum bi ilanda katlanır ayna yazmış ilan burda rolland gallos katlanır ayna var demiş 206larda katlanır ayna varmı biri daha sormuştu 1,4 206 kullnaıyordu aksesuarcıda karşılaştık senin aynalar katlanıyormu diye sormuştu sonradan takılıyormu yada benim araçalrımda vardı benmi kulllanmayı bilmiyorum lütfen bana söylermisiniz
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2000 XT 1.6 8 valf kullandım katlanır ayna yok manuel katlanıyo.
|
|
![]() |
|
ozaannn ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2009 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 721 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hangi modelde var 206nın katalnıra ayna bilen varmı
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
???
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Hacı ![]() 2. Vites ![]() ![]() 11 - Ekim - 1981 Kayıt Tarihi: 30 Ocak 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
Roland Garros
|
|
![]() |
|
![]() |
|
taktırabiliyormuyuz mailiyetli bişeymi bu katlanır aynayı benim aracıma taktırmak acaba?
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bende roland garros harıcınde katlanır ayna gormedım... 2000 model roland garros ta var mesela. cunku o zamanın en luks 206 sıydı.
bunun ıcın aynaların ve tuşun degısmesı gerekır. tesısatıda farklı ıse onunda degısmesı gerekır...
|
|
![]() |
|
ben yeni öğrendim birisi sormuştu aynaların katlanıyormu diye gülmüştüm demekki varmış çok güzel bi özellik bunu mutlaka yaptırmalıyım hiçte denk gelmedim teşekkür ederim.
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
başka bilgisi olan yok galiba
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
hasimayaz ![]() 3. Vites ![]() P.T. Demirbaş Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2008 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2422 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hasimayaz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Roland Garros' da var.. ama piyasada bulabilmeniz çok zor.
|
|
![]() |
|
teşekkürler abi
|
|
ozaann
|
|
![]() |
|
bence hıc ugrasma. cunku kotu yanıda var. sokaktan bırısı kendısıne bakmak ıstıyor bı cekıyor aynayı motoru gıttı... :))) acık unuttun aynayı dıyelım. adam gelıyor carpıyor veya kapatmak ıstıyor elıyle. motoru yıne gıttı :))) bence ulkemız sartlarında sakıncalı... :))
|
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Motorun öyle hemen gitme olayı yok, oldukca saglam yapmıslar.. O tür seyler olabilecegini göz önüne almıslar..
Ben de Roland Garros var, 3-4 kere ayna el ile kapatıldı, acıldı baskaları tarafından.. Hala ilk gün ki gibi calısıyor motorlarım.. :) Bi arkadasım zamanında yedek parca olarak sormustu, tanesine 380 TL gibi bi fiyat almıstı yanlıs hatırlamıyosam..
|
|
![]() |
|
oyleyse ıyı yanı. sahsen ben kullanmadım. ama bır ara xsara almayı dusunmustum. onlarında luks olan modellerınde elektrık lı acma kapama var. sag calısıyor sol calısmıyor. nıye calısmıyor deyınce cocukların kurcalamasından bozuldu dedı. bırde bmw sahıbı baska bır tanıdıgımda gıderken aynasını carpmıs baska bır yere dıslısı kırılmıstı. onlar aklıma geldı yanı... |
|
![]() |
|
se®k@n ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 23 Ekim 2009 Konum: Ankara|Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 857 |
Tabi ki zorlanınca her sey bozulur.. Mekanik bişey sonucta.. Ama dedigim gibi her elle acılıp kapanmayla kolay kolay bozulmuyor.. Bozmak istedikten sonra bozulur tabi..
![]() |
|
![]() |
|
saglam olması guzel tabı. uygun bırsey olsa yapılırda az parada degıl be... 1 teklıgı bulur bu ıs... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |