![]() |
|
RD3 için aux mümkün mü? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 12:39 |
Merhabalar,
Arkadaşlar, rd3 cd çalar + çalışmayan 5'li cd changer sahibiyim :) bu cd changer çalışmadığı için tek cd de 10-12 civarı parça dinleyebiliyorum. Haliyle tak çıkar tak çıkar zor oluyor. RD3 için aux yapımı mümkün müdür? xcarlink aslında işimizi görür ancak o da ne derece stabildir, arıza verir mi bilemiyorum. Kullanan varsa yorumları nedir?
Aslında RD3 için aux yapımını anlatan bir link var mıdır? RB3 için var sanırım ama rd3 için var mıdır?
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
xcarlink ii diye duydum ama bi de şu sorun var dediler usb belleğin ,içine parçaları track olarak atmalıymışşın,mp3 gibi çalmıyomuş kafa track çalan olduğu için parçaları track a dönüştürmen gerkşiyormuş...ama daha iyi biz çözüm var...
hepsibura da da ve gittigidiyorda 307 ye uyumlu orjinal mp3 çalar var hem orjinal olur ,hem başka yerlerle uğraşmazsınız,tak cd yi bitir işi yani... fiyatı 250 civarıydı.kendi cd çalarınıda satabilirsin,güzelde olur.bi de 5 li cd çaların çalışşa olur sana 6 tane mp3 cd si :D benim aklımda böyle yapmak var ama bu ara sıkışığım bekliyorum...
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Benim araca uygun mp3 çalar bulunur mu ki ? VAN / CAN meselesi var. sanırım bizimki van :(
|
|
![]() |
|
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
evet şimdi baktım can araçlar yazıyo :(
|
|
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|
![]() |
|
Soru halen günceldir.
RD3 için aux yapımını adım adım görebildiğim anda sökeceğim arabadakini :D
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Birde Ice>Link diye bisey var. Aslinda bu basit bir FM modulatorunden baska bisey degil. Cesitli forumlarda okuduguma gore %90 Cd kalitesinde cikti verebiliyormus. Kurulumu da bayagi basitmis. Ve ayni zamanda direksiyondan Ipod kumanda edilebiliyormus. Detayli bilgi: http://www.dension.com/
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Burda da uyumluluk tablosu var. Sizin aracinizi bilmedigimden bakamadim. Siz bakarsiniz:
|
|
![]() |
|
tone of nature ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2013 Konum: BURSA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 38 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tone of nature
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |