|
|
enjektor yardim |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
cerci07
2. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Konu: enjektor yardimGönderim Zamanı: 08 Eylül 2010 Saat 23:16 |
|
arkadaslar yarin benim fordun enjoktorlerin bakir pullarini degistiricek ama enjektorleri sikarken kac kuvvetinde sikmam gerekiyor bileniniz varmi 2 nm diye bi yazi okudum bana cok azmis gibi geldi acaba 2danm mi demek istedi fazla sikipta kirmakta istemiyorum bilgisi olupta yardimci olan olursa sevinirim
bu arada motor 1.4 tdci 1.4 hdi lerle ayni Düzenleyen cerci07 - 08 Eylül 2010 Saat 23:24 |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Guests
MISAFIR
|
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 Saat 10:50 |
|
1.4 hdı ıle aynı oldugunu duymamıstım hıc... Düzenleyen cecoli - 09 Eylül 2010 Saat 10:54 |
|
![]() |
|
cerci07
2. Vites
Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 Saat 23:36 |
ayni motor peugeot citroen ford volvo ayni dizel motoru kullaniyorlar hatta yeni cikacak olan mini lerede koyucaklarmis neyse sorun halloldu 8 saatimi aldi ama sonunda degistirdim pullari ve contalari oldum yorgunluktan ve bir isi basarmanin hakli gururuda var tabi iyi bi uyku cekerim bu gece ![]() |
|
![]()
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
| İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||