![]() |
|
307 egzos manifoldunda çatlak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Eylül 2010 Saat 14:53 |
arkadaşlar 307 egzos manifoldunda hafif çatlak var daha önce kaynak yaptırdım fakat yine hafif üflüyor bu durum sorun yaratırmı ne yapmalıyım yenisi pahalı sanırım...
|
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben de yenisi pahali diye biliyorum ve bu catlagin cam catlagi gibi ilerledigini de duydum. O yuzden bir an once yaptirilmasinda fayda var. Kaynak yaptirmak gecici bir cozum. Yine tekrarlayacaktir.
Benim sorum, sorun sadece ordaki catlak mi? bunu soruyorum cunku genelde contalar felan ilk etapta degisilir.
|
|
![]() |
|
mhakan71 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ekim - 1971 Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 89 |
sorun cobta değil manifol çatlak hafif üfleme var
|
|
![]() |
|
mutlu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Yenisini serviste 500 TL'ye değitirmiştim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |