![]() |
|
SATILIK apex helezon yay (3.5cm) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Eylül 2010 Saat 17:57 |
|
saolasın satış dewam ediyor...
|
||
SİYAH 206 GTİ
1985/KARABÜK CAN BERK GÜVEN |
||
![]() |
||
alpbeyazı ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mayıs 2010 Konum: 307 HDİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 128 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpbeyazı
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
hade hayırlı satışlar olsun :)
|
||
BEYLERBEYİ/İSTANBUL 0RH+ |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
tamam
|
||
![]() |
||
canberk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2009 Konum: kıbrıs/girne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 156 |
|
tamam sen nasıl istersen yanlız senden önce alan olursa sana söz vermiş olmıyım kim önce alırsa onundur buarada benim msn:cnbrkgvn@hotmail.com bayramdan sonra almak istersen eklersin iyi günler iyi iftarlar
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
tamam şu bayramı bi atlatalım senle ozaman görüşelim en güzeli...
çünkü beni yarın agır tempolu bi görev bekliyor...
collezione magazasında çalışıyorum sabah 9 da girip gece 1 de çıkıcaz böyle kargoyla filan hiç uğrşacak vaktim olmayacak...en güzeli biz senle bayramdan snra yapalım alışverişimizi...
|
||
![]() |
||
|
ben ptt kargoya veririm istersen sen kargoyu aldığında parayı parasını elden verirsin ptt görevlisine
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
tanırım az çok karabük insanını bende boluluyum nihayetinde...
sana parayı nasıl ulaştırıyım hesabınamı yatırıyım ne yapıyım :)
|
||
![]() |
||
|
toprağım birinin elinde 5 cm lik olsa direk takas edicem hiç uğraşmıcamda bakalım çıkar belki ztn 4 ay kullandım yaylarıda
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
hayır karabükteyim sen nasıl almak istiyosun kargoyla istermisin gönderiyim
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
izmirdemisin sen....
|
||
![]() |
||
|
ewet orjinal apex eliftuning ten alındı
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
![]() |
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
ozaman ben senden bu yayları alıyım...
araca bi takıyım snra baktım hoşuma gitmedi sökerim baktım hoşuma gitti bi kaç gün snrada torsiyonlarıda düşürürüm...
sende yayların markası orjinal apex mi?
|
||
![]() |
||
|
hasar görmüş yayları bu forumda satışa sunmam |
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
yaylar hasar görmemiştir inşallah kazada.
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler hemşerim toparladım allahın izniyle bi sorun yok şuan işte bi yayları değiştiricem |
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
Onur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
|
hayırlısı satışlar hemşerim topladınmı arabayı parça fln arıyodun
|
||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
||
![]() |
||
|
gücel... yaylar satılıktır
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
||
|
sen şu an yayları aracından söktün ve torsiyonlarıda yükselttin mi.
|
||
![]() |
||
|
ewet
|
||
SİYAH 206 GTİ
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |