![]() |
|
106 GTİ alınık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Galeride duruyor zaten suan temiz GTI bulmak cok zor.. Ankara'da çoğunun geçmişini biliyorum az cok ilgilendiğim için.. Almasıda zor satmasıda..
|
|
![]() |
|
cgty_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ben de az çok biliyorum. Bilmediklerimi de GTI sahibi arkadaşlarımdan öğreniyorum. Zaten bu galeri Serkan'ın galeri. Belki bilirsin eskiden 106ları hep alıyodu plakasını tıv yapıyodu (By Tweety yazıyo ilanlarda dikkat edersen TIV yapıyo tweety oluyo bi nebze). Bilmiyorum dikkat etmeni öneririm. BB7392 yi de sanki biyerden tanıyo gibiyim. Ciddi'ysen araştıralım.
|
|
![]() |
|
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
bLirim ailece görüştüğüm kişiLer
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Ankara Ekibi...)))Bi Aralar Sarı GTI Vardı İlanda 30 liralık Ne Oldu Ona,Yasıomu....?
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
sonra 19.000 tlye indirmişti =))
|
|
![]() |
|
cgty_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Şuu 11000 km de olandan mı bahsediyosunAytaç abi (:.
|
|
![]() |
|
Birde bu var. 1 Yıl öncesine kdar yanlış hatırlamıyosam Antalyadan getirdi bi arkadaş.. O zmnlar makineyle bakmıştık bikaç yerden boyalıydıı.. Sonra sattı tesadüfen gördüm ilanda.. Eski plakası 07 BRR.. di.. Alan cocukta bakımına iyi pra harcadı.. düşünürsen bi konus :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-peugoot-106-gti/detay |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |