|
205 torpido ihtiyacı |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 19 Ağustos 2010 Saat 09:41 |
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım peugeot aracımı yeni aldım çünkü 87 model bir 205 GR aracım çok temi aslında ama ben üzerinde onamak istiyorum ve onu bir canavra çevirmek istiyorum öncelikle ihtiyacım olan bir torpido aracın torpidosu kırıldı çıkmasını bi türlü bulamıyorum son çarem fiberini yaptırmak. olacak bu konuda yardımlarınızı bekliyorum ?
|
|
Ford Focus 1,6 titanium 2010 BeyaZ...
Albayın onayı ile TAXI VI :) |
|
Alparslan
1. Vites 27 - Ağustos - 1979 Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Konum: Pendik İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 390 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çıkmacılardan belkı bulabılırsın ama eskı model oldgu ıcın zor gorunuypr anca kazalı bı 205 bulabılırsın olablır
|
|
MirakGTI
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sponsorumuz efede bi 205 vardı ara bir sor derim.
|
|
okankrgz
2. Vites 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
efede hersey var :)
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
Selim Engin EREN
2. Vites 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
|
çıkma bulamazsan,fiber tamiri ve kaplatmada seçenek olabilir.
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
Alparslan
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Alparslan
|
valla efenin yerine de gittim yok hatta elinde vamış benden iki gün önce satmış ama oda gti torpidosuydu zaten bakmadığım çıkmacı kalmadı yaa fiber içinde iyi bir fiberci bulamıyorum bir kaç fiberciyle görüştüm adamlar arabaya bakıyor değmez diyor yaa bende kızıp çıktım ben aracıma değer verip adamlara bir şey sormaya gidiyorum onlar arabanın yüzüne bile bakmıyorlar yaa
|
|
|
ereneren
1. Vites 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
sende deseydin ya sanane parasıyla değilmi ister 205 e torpido taktırırım ister ferrari motoru işini yap fazla konuşma diye bak hemen yelkenleri nasıl indiriolar abi şudur budur diye ...
|
|
otomatik 307
|
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
2 Tip Torpido Çesidi Var.Eski Ve Yeni Model...Birazda Zor Bulunur 205 Torpidosu Cok Araman Lazım.....
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |