![]() |
|
106 GTİ alınık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Eylül 2010 Saat 22:30 |
Birde bu var. 1 Yıl öncesine kdar yanlış hatırlamıyosam Antalyadan getirdi bi arkadaş.. O zmnlar makineyle bakmıştık bikaç yerden boyalıydıı.. Sonra sattı tesadüfen gördüm ilanda.. Eski plakası 07 BRR.. di.. Alan cocukta bakımına iyi pra harcadı.. düşünürsen bi konus :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-peugoot-106-gti/detay |
|
![]() |
|
cgty_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Şuu 11000 km de olandan mı bahsediyosunAytaç abi (:.
|
|
![]() |
|
FIRAT.75 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2010 Konum: Ümraniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
sonra 19.000 tlye indirmişti =))
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Ankara Ekibi...)))Bi Aralar Sarı GTI Vardı İlanda 30 liralık Ne Oldu Ona,Yasıomu....?
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
bLnt06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
bLirim ailece görüştüğüm kişiLer
|
|
![]() |
|
cgty_06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Ben de az çok biliyorum. Bilmediklerimi de GTI sahibi arkadaşlarımdan öğreniyorum. Zaten bu galeri Serkan'ın galeri. Belki bilirsin eskiden 106ları hep alıyodu plakasını tıv yapıyodu (By Tweety yazıyo ilanlarda dikkat edersen TIV yapıyo tweety oluyo bi nebze). Bilmiyorum dikkat etmeni öneririm. BB7392 yi de sanki biyerden tanıyo gibiyim. Ciddi'ysen araştıralım.
|
|
![]() |
|
Galeride duruyor zaten suan temiz GTI bulmak cok zor.. Ankara'da çoğunun geçmişini biliyorum az cok ilgilendiğim için.. Almasıda zor satmasıda..
|
|
![]() |
|
Hocam aracın eski sahibi aynı köylümüz. Karşı binamızda oturuyor hala. Şu an BMW325 i var. S5603 çok güel bi arabaydı fakat..! kardeşi askere gitti araba boşta kaldı ilan verdiler. Arabaya gözümün önünde bakmaya geldiler Apache tarzlı birileri. Daha sonra ben eve girdim. Bunlar test sürüşü sırasında baya bi basıyolar. Sonra biyere patlamışlar. Araba baya pert'e yaklaştı diye duymuştum. Zaten o adamlara sattılar diye biliyorum. Eski hali olsa gözü kapalı al derdim(hatta şu ana kadar bırakmaz ben alırdım
![]() Syg.
|
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Bende Araştırıyorum İlanlardaki Araçlar Beni Kesmiyo Artıkk.....!Saga Sola Haber Saldım Bilgineeee....
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
Önmli değiL kardeş tanıdığımda olsa vebal altında kalmak istemem =)
|
|
![]() |
|
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
temizse olablir 2001 alıcaktm ama temz yok olanda uuk rakamlar |
|
Dalqasız denizde herkes kaptan
|
|
![]() |
|
MirakGTI ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: TU5J4L Durum: Aktif Değil Mesajlar: 680 |
98 var ıstersen |
|
![]() |
|
Fiyattan Belli Zayen Km Benim İcimi Acmamıstı Kanımca...... |
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
yusufcilgin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ağustos 2009 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
arac sahibinin bunlardan haberi yokmu :) kendisiyle msjlastık bunları sylemedi valla eyvallah bilgi için bana gelmez bu arac cok saol |
|
|
|
![]() |
|
Sol arka camurluk degişmiş bel altı boyalı.. exra olarak 1.8 forget pıston ve kısa sanzuman varmış
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
eyvallah saol
|
|
|
|
![]() |
|
Peki.. Ben sorar öğrenirim Buradan ulaşırım yine sana..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
bLnt06 aracla ilgili bilgi isticektm bilgi veren olursa düşünürüm
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yusufcilgin
arkadaslar aracı bilen varmı ankarada almayı düşünüyorum http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-son-fiyat-hatasiz-30627654/detay?keyword=106 gti
|
|
|
|
![]() |
|
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-peugeot-106-seyretmeyin-oooo-demeyin-aman-demeyin-by-tweety-farki-29419811/detay?
Düşünürsen yardımcı oluruz yakın bi abimizin aracı.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |