![]() |
|
çok şükür...... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Eylül 2010 Saat 11:17 |
yaklaşık 20 gün aldığım 307 nin arıza lambasının kaynağını bulduk.....
gaz pedalına giden elektronik soketin birisi bazen temas etmiyor dolayısıyla araba gaz yemiyor baya uğraştırıyordu...bende arabayı baya kötülemiştim.....:(
elhamdülilah araba saat gibi.....
ama şimdiki sorunmu desem acaba şehir dışı 210 lira yakıyor çokmu yoksa normalmi....
bu arada hakkınızı helal edin..
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun normal bidaha kötülemezsin ![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
nalet olsun bu araca demezsın artık ufak bır sorunmus nelr yaptırın aracına
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracnın model, motor gucu yakıt tıpı nelerdır? 210 lıra ama nasın bır araba
,
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
muhteşem ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: --- Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
pevgeot 307 1.6 16v lpgli 2003 model şehirdışı 210 kuruş yakıyor biraz değilmi yakıtı..,
ama konforuna değiyor...
|
|
![]() |
|
300yedi ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2009 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 95 |
insallah bi daha kotulemezsın. eger kötülücek gibi olursan arabanı tamir eden ustana git sanada bi ayar ceksin
|
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
gazda 17 krş falan yakması lazım ama kullanma şeklinede bağlı.
|
|
![]() |
|
volkan_uysal ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2010 Konum: Düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 356 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı volkan_uysal
LPG benım 180 kurus ortalama klıma acık, benzın 280 krs ortalama
|
|
307 XT 1,6 110 BG / 81 BF 307 |
|
![]() |
|
bayelektronik ![]() 2. Vites ![]() ![]() 07 - Eylül - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Ağustos 2010 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 161 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bayelektronik
hocam kesinlikle çok yakıyor.benzin le ben 185 şehirdışı yakıyorum ama basmadan.senin değer lpg de çok.benzinle denemeni tavsiye ederim.benzinle yol bilgisayrıda var korkma yakıt bitcek diye.50 tl lik benzin al şehir dışı kaç km gidecek.aracın bir sorunu yoksa dediğin rakamla aynı yakacaktır
|
|
![]() |
|
xMEGANx ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ağustos 2010 Konum: İstanbul AVRUPA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1641 |
ahahahahaa:D diyip geçiyorum =) bb :) 210 kuruş ta eğer biraz asabiyseniz normal tabi. 90 ın altında gidiyorsanı sürekli genel olarak a normal bence.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
LPG yi yeni taktırdım sayılır. Benim de ortalamam klima sürekli açık 20 krş civarı klima kapalı olursa o zaman 170-185 arası değişiyor otomatik olması sebebiyle zaten haliyle çok yakar. Bu dediğim rakamlar 90km sabit hızda 90 ı pek geçmiyorum.
|
|
![]() |
|
bulent 77 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 14 - Mart - 1977 Kayıt Tarihi: 12 Nisan 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 419 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı bulent 77
lpg için fazla gibi
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |