![]() |
|
206 benzin göstergesi sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
desert197 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı desert197
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 30 Ağustos 2010 Saat 00:24 |
Merhaba arkadaşlar.... ikinci el yeni aldığım 206 mın yakıt tüketimini ölçmek için depoyu fulledim.
Fullerken pompa attığı anda durdurdum.Göstergeye baktığımda ibre en üst seviyeyi gösteriyordu.
Yaklaşık 80 km yaptıktan sonra tekrar fulledim.Fakat pompa attığında göstergeye baktım ibre full çizgisinin bir altındaydı.Biraz daha koyalım derken benzini taşırana kadar koyduk.Ama ibre hala full seviyesinde değildi.
Tekrar 80 km yaptım ibre full çizgisinin iki altına düştü.Tekrar benzin taşana kadar doldurduk depoyu ama bu seferde full çizgisinin iki alt çizgisinde takılı kaldı ibre.Şu an depo ağzına kadar dolu fakat göstergem çeyrek depo eksik gösteriyor.
Sizce nasıl düzelir bu sorun şamandıra takılı mı kaldı acaba?Böyle bir olayla karşılaşan oldumu?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı sorun bendede oldu servise götürüceksin benzin göstergesine kodlama yapıcaklar tekrar yoksa düzelmez
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
benzin taşana kadarda doldurma bidaha ilk pompa attığında benzini kes
|
|
![]() |
|
TugbayDundar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2017 Konum: Karşıyaka Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TugbayDundar
Aynı sorun bende de var. Benzin yokken ibre sıfırın altında duruyor. Fullediğimde en üst çizgiden 1 çizgi yani bi çeyrek altta görünüyor. Akü kablosunu çıkartıp taktıktan sonra böyle oldu.
Düzenleyen TuğbayDündar - 30 Ağustos 2018 Saat 19:16 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |