![]() |
|
106 GTI Torsiyon Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Hp0 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Ağustos 2010 Saat 10:19 |
Merhaba hepinize iyi forumlar,
bir hafta once tam evin önüne gelmişken araçtan yanık yanık lastik kokuları gelmeye başlamıştı,park ettiğimden bakındım bakındım dışardan geliyo gibi geldi,bugün iş yerinin önüne kadar yaklaşık 15 km yol geldim ve geldiğimde aynı koku tekrarlayınca işe başlamadan bostancı sanayide birine gösterdim,aracı biraz kaldırınca sol arka lastiğin iç kısmının sürttüğünü ve kokunun burdan gördük,torsiyon dedi açılcak bilyeler değişicek falan filan 500 TL
![]() Yakınlarımda Pendik-Kartal-Bostancı tanıdığınız güvendiğiniz aracımı güvenerek emanet edebileceğim bir servis tavsiyesi verebilirmisiniz?
Teşekkürler.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tek tekerde mi bu sorun var öncelikle?? dedikleri gibi bilya vs değişmesi gerekiyor ama şunu bilmeni isterim ben komple torsiyonu yaptırdım tornacıda işlendi montajı ayarı yapıldı falan 350 lira verdim serviste.. bence yabancı olduğun için öle bi fiyat cıkartmıslar sana.. İstanbulda ki arkadaşlar servis konusunda yardımcı olacaklardır sana ama maliyeti 350 tl yi geçmez inan.
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Hp0 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Ağustos 2010 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
evet sadece sol arka tekerleğin iç kısmında aşınma,sağ tekerlekte hiçbir aşınma vb birşey yok,banada çok fazla geldi dediğiniz gibi komple torsiyon yaptırmaya kalksak 350 gibi birşey tutması lazımken 500 denmesi,iyi bir ustası olan arkadaşlardan tavsiye bekliyorum Ayrıca aracı kullanmaya devam edersem noolur bilgisi olan varmı,lastik her zaman sürtmüyo sanki,zaten illaki iş yerinden eve geri götürmem gerekecekte... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eğer bilyeler dağılmışsa söyledikleri rakam pazarlıksız normal fiyatı, fakat bilyalar dağılmadıysa yani tornalık iş çıkarmaz ise 150 tl ye iş biter. |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Hakan bey sizde pendiktensiniz sanırım tavsiye edebileceğiniz bir usta servis varmı?
|
|
![]() |
|
Bu arada anlayan arkadaşlar bilyaların dağılıp dağılmadığını nası anlayabıilirim?
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
bilya dağılsa ne olacak ki yuvayı bozacak en kötü, onuda sökecekler dingili komple kaynakla doldurup tornada işlicek diyebiliyorum. Hocam anlayan birine git 150 lirayı gecmes tahminimce, fazla zorlamassan yük olark ve cukura kasise dikkat edersen yavas yavas götürürsün evine kadar..
Emrah belki yardımcı olabilir
|
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Bu sanayi esnafından çektiğimiz nedir arkadaş,bana 500 tl lik masraf çıkarttığı torsiyonu bozulmuş bilmem ne olmuş komple açılacak falan filan dediği şeyi dün kendi ustama götürdüm arka viraj çubuğunu tutan 13 luk civata çıkmış ve lastiğe sürtme yapan viraj çubuğunun ucuymuş,civatacıdan 25 kuruşa bir tane civata aldım başka bozuk param olmaduğu için civatacı pul danda para almadı ve sorun çözüldü...
Bana yaptıkları gıbı sabah bırak akşam alırsın diyen ve 500 tl fiyat çekip kendini çakal sanan esnaflara dikkat diyorum,yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. ![]() Düzenleyen Hp0 - 24 Ağustos 2010 Saat 14:27 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |