![]() |
|
206 gti on takim problemi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Ağustos 2010 Saat 00:41 |
arabamda yeni baslayan sorun..park halindeyken 1 e takip tam kalkista tekerleklere yuk geldigi anda cikan takirtiyi bulamadim...ve bu aracla yururken asfalt harici her yerde cikan takirti...on takimi aks aks tampon yay ve digerlerinden arizali olanlari degistirttim fakat hala cozulmedi ayni problem devam edio :( baska nerde olabilir acaba...yardimlariniz icin tesekkurler
|
|
![]() |
|
Eleanor_ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 92 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu araçlarda asfalt harici takırtıları çözmen çok zor.. hatta yok gibi..
|
|
Bizi Çekemeyen Anten Taksın !!!!
|
|
![]() |
|
voodoo ![]() 2. Vites ![]() ![]() 04 - Mart - 1984 Kayıt Tarihi: 21 Ağustos 2010 Konum: Antwerpen Durum: Aktif Değil Mesajlar: 598 |
illaki cozulur ama gercekten problemli takirtilar insani cok sikintiya sokuo :(
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
aracı kaldırıken hafif bir vurma gibi ses çıkıyosa bilki motor kulaklarından biri yada bir kaçı ya gevşemiş yada kırılmıştır. Genel bir sorundur ve sık rastalnır. Asfalt harici tıkırtılar bozuk yolda yada hafif bir mıcır birikintisinin üzerinden geçerken bile yapıyorsa bilki amortisör takozlarından (motor takozu yada yükseltme takozuda derler sanayide) rot başı rot bunları değiştirdinmi peki? |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Aytaç ![]() 2. Vites ![]() ![]() GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Ön Takım Problemi Okeyde Tampon Niye Degisti Onu Anlamadım...?
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aks bılya dagılmış olabılır. veyatta dıreksıyon tıkırtı burcundan gelebılır
|
|
![]() |
|
master ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
salıncak
|
|
![]() |
|
mustafa486 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 04 Ağustos 2010 Konum: KOCAELİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 6 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mustafa486
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
z rotundan olabilir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Amortisör takozları ile Viraj demir askı rotu aynı sıkıntıyı bana yaşatan parçalar idi. (asfaltta hiç ses yok iken mahalle arasında ve bozuklar yollarda düşük vites te iken tangır tungur ses yapıyordu durumunu anlayabiliyorum benide sinir ediyor o sesler) Rot balans ustasına götür derim |
|
![]() |
|
+206+KeReM+206+ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Temmuz 2010 Konum: Z.Kamil-Üsküdar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı +206+KeReM+206+
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Benim sıfır aracımda (2010 206+) aynı problemi yaptı hatta bende konu açmıştım, kaza anında güvenlik için katlanır direksiyon mili varmış, anlatıldığı kadarıyla mil üzerinde gevşeyen bir yer var sıktılar gevşeyen yeri şu anda ses yok. nazik bizim arabalar nazik. :)
|
|
------
-------- ---------- Japon'un Karısı Drift Yapsın, Türk'ün Karısı Trip Atsın !!! ---------- -------- ------ Her Hakkım Saklıdır®™ |
|
![]() |
|
aynnen dedigin gibi kucuk bi bozukluk oldugunda takir tukur hep :( araci kaldirirken ve kucuk bozuk yollarda aynen ole..rot basi ve rotlari degistirdim...ama gene ayni
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
nerde aktarma mili uzerindemi biyer siktilar ???
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
|
bu seslerin hic biri direksiyonda hissedilmior...direksonda hersey normal
|
|
2001 206
2.0 GTI Antwerpen |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |