|
106XS Yıkama sonrası ateşleme yapmıyor |
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Yazar | |
ALX
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Zaten kimseyi suçlamıyorum, elbette sorumluluk bende. Bu konuyu da hem benim içim hem diğer insanlar için faydalı olabileceği için açtım.
Selamlar... |
|
Aytaç
2. Vites GTI Kayıt Tarihi: 29 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 444 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Durumuna Üzüldüm Öncelikle Geçmiş Olsun....Bende Yıkattım Kendi Ellerimle Titizlikle Yıkadım Ve Halada Yıkıoyrumda,Tek Marsta Marsıma Basıp Gittim..106 GTI Sahibiyim...!Beyini Bobini Kapattım Sorun Yasamadım..Yıkattırdıgım Yerede Defalarca İzah Ettim...Bence Senden Kaynaklanan Bir Suc...Hatasız Kul Olmaz Saglık Olsun Kardesim.................
|
|
StOcK 99 106 S16/GTI
|
|
master
1. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2009 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 229 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Motor yıkama esnasında motorun çalışıyor olması gerek diye bir söylem aldım.
Ne kadar doğrudur acaba ? |
|
ALX
1. Vites Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Selamlar!
Arabayı aldım nihayet. Düşündüğüm gibi, benzin pompasının rolesi yanmış - 70TL. Çok pahalı bir yıkama olmuş benim için. Zaten araba sanayide artık kirlenmiş tekrar. Tekrar yıkatamam lazım |
|
Yanıt Yaz | Sayfa <12 |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |