![]() |
|
307 lpg |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Kasım 2010 Saat 14:50 |
sanıyorum kı lpg ayarları tam verımlı yapılamamıs. bundan dolayı bıraz tıtresım yapıyor olabılır. verımlı ayar yakalandıgında ınanın benzınlı gıbı calısıyor.
Düzenleyen cecoli - 24 Kasım 2010 Saat 15:04 |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
evet ya aynı sorun bendede oldu aracın sesı vıtes gecısı fılan hep degıstı ama goturmedım ustaya cunku bısey yaparken muhakkak baska bırseyı bozuyolara
|
|
![]() |
|
kakasci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
307 1.4 xr araca uyumlu sorunsuz çalışan bir sıralı sistem markası önerebilirmisiniz
dymco diye bir kore markası var tavsiye eder misiniz?
lpg ile tüketim şehir içi ve şehir dışı nerelerde bugün lpg 2,04tl
ısparta'da tavsiye edebileceğiniz bir usta ve marka var mı?
|
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Aracı geçenlerde aldım. Sorunu çözdük dediler. Biraz kullandım sorun tam çözüldü deyicektim. Bu seferde adamlar sıralı sistemdeki otm. gazdan benzine geçişi iptal etmişler. Manuel geçiyordum. Birde onun için gittim adamlara, bu seferde önce ki ayarı bozdular :) Bu seferde arabanın rolentisi iyice düştü. Ankara'da işini ehli landirenzo servisi var mı arkadaşlar ? Teşekkürler...
|
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
ispinoze ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 53 |
Valla bugün garantisi devam ettiği için tüpü takan yere bıraktım arabayı yarın öğleye kadar bakıp, çözmeye çalışacaklar inş. durumu halledeler... Lpg 1 yıl önce takıldı. Düzenleyen HakanGokdemir - 27 Ağustos 2010 Saat 00:17 |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
araç 86000'de sanırım 60.000'de tüp takılmış. Daha bir sene olmuş. Düzenleyen HakanGokdemir - 27 Ağustos 2010 Saat 00:16 |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Aracınızı tüp taktırdığınız bayide kalibrasyona sokunuz. Büyük ihtimal ya kalibrasyon ayarlarında sorun var yada filtreler tıkalı olabilir.
LPG yi ne zaman taktırdınız, kaç km yaptınız ve LPG filtreleri değiştimi daha önce?
|
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Merhaba
araç kaç km de |
|
![]() |
|
Selam,
Aracımda landirenzo marka sıralı sistem tüp var. Araç benzindeyken otm. vitesi daha rahat atıyor ve sarsıntısı daha az, anca lpg'de sarsıntılı bir şekilde vites değiştiriyor. Aslında birazda ben evham yapıyor olabilirim. Bu durumla karşılaşan var mı? |
|
2005 307 xt otm.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |