![]() |
|
306 nasil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2010 Saat 21:01 |
merhaba; herkese oncelikle hayirli ramazanlar; bir sorum olacak
99 model hd 306 aldim; sizce nasil iyimi; olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim: ![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
almışsın . iş bitmiş zaten. artık yorumlara fazla kullan asma. keyfine bak. hayırlı olsun.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alınmış mal iyidir:) allah kaza bela vermesin güle güle kullan:)
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hayırlı olsun kazasız kullanman dileğiyle
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
hayırlı olsun kazasız belasız
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
306 guzel ve rahattır pj nun en kullanıslı ve rahat aralaından bırıdır . kendı gorusum tabı
hayırlı olsun |
|
![]() |
|
sarioglu32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarioglu32
bendede 306 var griffe benzinli super bir araba ben cok begeniyorum
|
|
sarioglu32
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fıyatına gore ıyı bır araba. bırde pug un uretmıs oldugu en problemsız 2 arabadan bırıdır. bendede var genel olarak memnunum... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
1999 model 306 griffe aracımı 2 gün önce sattım, yaklaşık 1,5 sene bindim beni hiç üzmedi. Yakın çevremin peugeot a binilmez sorunlu araba demelerine kulak asmadım. Onlar met ettikleri araclarını sanayiden çıkaramazken ben gazlamaya devam ettim.![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
sagolun arkadaslar; bilgiler icin; allah kimseyeye kaza bela vermesin; havalar sicak sizlerde dikkatli kullanin arabalarinizi;
herkese hayirli ramazanlar; fr den sevgiler: |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |