![]() |
|
306 nasil |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Ağustos 2010 Saat 21:01 |
merhaba; herkese oncelikle hayirli ramazanlar; bir sorum olacak
99 model hd 306 aldim; sizce nasil iyimi; olan arkadaslar bilgi verirse sevinirim: ![]() |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
|
H-a-d-i ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Mart 2009 Konum: İstanbul-Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2056 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
almışsın . iş bitmiş zaten. artık yorumlara fazla kullan asma. keyfine bak. hayırlı olsun.
|
|
Hadi, 1981, İstanbul
|
|
![]() |
|
Selim Engin EREN ![]() 2. Vites ![]() ![]() 19 - Aralık - 1971 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2010 Konum: k.çekmece.ist. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Selim Engin EREN
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
alınmış mal iyidir:) allah kaza bela vermesin güle güle kullan:)
|
|
peugeot205gtı1.9 amarıcan met. mavi.benzin
|
|
![]() |
|
serkan24577 ![]() 1. Vites ![]() 28 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 11 Ağustos 2010 Konum: izmir KSK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkan24577
hayırlı olsun kazasız kullanman dileğiyle
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
hayırlı olsun kazasız belasız
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
306 guzel ve rahattır pj nun en kullanıslı ve rahat aralaından bırıdır . kendı gorusum tabı
hayırlı olsun |
|
![]() |
|
sarioglu32 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Ağustos 2010 Konum: peugeot Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarioglu32
bendede 306 var griffe benzinli super bir araba ben cok begeniyorum
|
|
sarioglu32
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
fıyatına gore ıyı bır araba. bırde pug un uretmıs oldugu en problemsız 2 arabadan bırıdır. bendede var genel olarak memnunum... |
|
![]() |
|
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
1999 model 306 griffe aracımı 2 gün önce sattım, yaklaşık 1,5 sene bindim beni hiç üzmedi. Yakın çevremin peugeot a binilmez sorunlu araba demelerine kulak asmadım. Onlar met ettikleri araclarını sanayiden çıkaramazken ben gazlamaya devam ettim.![]() |
|
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
|
![]() |
|
hhuzun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2010 Konum: FRANSA /AKSARAY Durum: Aktif Değil Mesajlar: 217 |
sagolun arkadaslar; bilgiler icin; allah kimseyeye kaza bela vermesin; havalar sicak sizlerde dikkatli kullanin arabalarinizi;
herkese hayirli ramazanlar; fr den sevgiler: |
|
306 2.0 HDI 2000 MODEL BREAK PETROL MAVISI FRANSIZ
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |