![]() |
|
59 FD 306 satılıktır |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Ağustos 2010 Saat 15:26 |
Bizi eskiler tanır,Yeniler örnek alır,Tanımayanlar ibret alır.
|
|
![]() |
|
Carmania ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Haziran - 1982 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2008 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 690 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar umarım hakkıyla satabilirsin
|
|
![]() |
|
deniz_206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 26 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2008 Konum: ŞİŞLİ KURTULUŞ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1353 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı deniz_206
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
abi hayırlı satışlar ne war aklında ne alıcan hangi makinayla saplıycan millete:=)
|
|
206 PANAROMIC 1.4 benzinli 34 BR 4985
0535 648 84 68 |
|
![]() |
|
EK-6 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Haziran 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
yarış motoru var bitane o tatmin ediyor.Oto olarak üste 7 bin alabileceğim bişey olsun yeter.
|
|
|
|
![]() |
|
shamed ![]() 1. Vites ![]() ![]() 31 - Mart - 1988 Kayıt Tarihi: 06 Ocak 2010 Konum: EastanBuL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1015 |
way be efsane gidior desene hayırlı satışlar
|
|
Bakalım Kim Önce Dönücek |
|
![]() |
|
BuRÇaK ![]() 2. Vites ![]() ![]() 16 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 923 |
hayırlı satışlar.
koptum ya.... ![]() "ŞU ANA KADAR 5 ADET 306 GTİ İLE DENEDİM EN İYİSİ 3 BOY ARKAMDA KALDI EN KÖTÜSÜYLE ARAMA İLÇE KURDULAR" |
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Hayırlı satışlar benim arabayla denerken aramıza nevmak tır flo şirketinden tır çağırdık 3 tane anca sığdı
|
|
|
|
![]() |
|
Yok doğruya doğru tır girmesede orta halli bir ekmek kamyoneti girerdi Efe :DŞu ana kadar geçebilen pejo olmadı.cooper s ile de denedik çok moral i bozuldu cooper cının:D serkanın clio rs e saplıyorumda selçuk bi denk dşmedi bide onu şeetsem rahatlıycam:D
|
|
|
|
![]() |
|
peugeotefe ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Nisan 2009 Konum: İKİTELLİ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3222 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı peugeotefe
Benim araba çıkana kadar satılmazsa senin yumurcak deneriz ertekin abi
|
|
|
|
![]() |
|
Farketmez hertürlü.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
selam eko :D senı burda da bulurum hıc olmadı bu sımdı :) bugun ıntegra ve rs bm rs rolling de neler oldugunu selcukta anlattı ama nafıle demekkı :D nezaman denek senlede geçtin beni selcukla benim rs 2. vites den basıyoruz 5. vites sonlarına kadar 240km tahmını kafa kafaya :D
Düzenleyen cliosport_ph1 - 09 Ağustos 2010 Saat 01:04 |
|
![]() |
|
Bahadir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Ağustos 2010 Konum: Edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 63 |
Hayırlı Satışlar. Hakkı Neyse O Fiyata Satılır Umarım.
|
|
Peugeot Araç Kullanmak Bir Keyiftir...
Marka : Peugeot 307 XT Premium. Model : 2004. Renk : Gece Mavisi. Motor : 1.6. HP : 110 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |